Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΥΣΩΝ

Μέσα σ' όλα τα παράξενα και περίεργα που συνοδεύουν το αυριανό πανηγύρι της... δημοκρατίας, που αφορά την εκλογή αντίχρυσου υποψηφίου δημάρχου για το δήμο Αριστοτέλη, μεγάλη περιέργεια μας προξένησε μια σύμπτωση... 

Για την ακρίβεια μια ανάρτηση που εντοπίσαμε στο blog "taxalia" με τίτλο:   

"Αυτός είναι ο "Επιχειρηματίας της χρονιάς" στην Ευρώπη, με έδρα τη Θεσσαλονίκη"

H εταιρεία του είναι η πιό γνωστή στο χώρο των λογιστών, καθώς ηγείται του κλάδου παραγωγής λογισμικού (software) για λογιστικά και φορολογικά θέματα. Ο κος .. Ιωάννης Μίχος, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Epsilon Net (epsilonnet.gr) και της φορολογικής πύλης http://www.e-forologia.gr που βρίσκεται στα "Κωνσταντινοπουλίτικα" της Πυλαίας, απέσπασε τον τιμητικό τίτλο, ως ένας από τους 10 κορυφαίους επιχειρηματίες της χρονιάς σε Ευρωπαϊκή ψηφοφορία."

Ο Γιάννης Μίχος, ως γνωστόν, είναι ένας από τους υποψήφιους της "ενωτικής πρωτοβουλίας". 

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν το blog "taxalia", το οποίο δεν είναι ένα τυχαίο blog, έκανε αυτή την ανάρτηση γνωρίζοντας τη βαρύτητα αυτού του ονόματος τη δεδομένη χρονική συγκυρία για τη ΒΑ Χαλκιδική και το Δήμο Αριστοτέλη, έστω και αν αυτή προέκυψε από αμιγή ειδησεογραφικά κριτήρια. 

Κατά τη γνώμη μας, δε γίνεται να μη γνωρίζουν οι διαχειριστές του 1ου blog στη Βόρεια Ελλάδα, ότι το όνομα αυτού του επιχειρηματία συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους μνηστήρες του αντιμεταλλευτικού μπλόκ... Η λογική και ο τρόπος που διαχειρίζονται τα θέματα της επικαιρότητας αυτό λέει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι δεν είχαμε κάποια γνωστή παρέμβαση προς το blog taxalia, έπειτα απ' αυτή την αναρτηση από το δίκαιο, ουδέτερο και αντικειμενικό "κονκλάβιο της Ιερισσού" για να γίνουν αντίστοιχες αναρτήσεις προβολής ή... ειδησεογραφικού χαρακτήρα  και για τους υπόλοιπους υποψήφιους της, οι οποίοι έχουν το βιογραφικό για να υποστηρίξουν τέτοιες αναρτήσεις.

Εκτός αν δεν είναι τα πράγματα τόσο ουδέτερα και έχουν καταλήξει οι αντίχρυσοι στον εκλεκτό "μνηστήρα". Αν όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο, ποιος είναι ο λόγος να στηθούν κάλπες;;;

Ίδωμεν με τα παράξενα και τα μυστήρια του "κονκλάβιου της Ιερισσού". Αύριο θα λυθούν οι απορίες μας ή όχι;;;