Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΙΕΣΤΑ ΤΗΣ... ΔΙΠΛΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ" ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Τέλος η σιέστα της... διπλής γραμμής στις Σκουριές
Η "διπλή γραμμή", το προσφάτως ανακαλυφθέν αποκούμπι των "οικολόγων", που επί δύο σχεδόν μήνες τους χάρισε ατελείωτες στιγμές ολοήμερης σιέστας στις Σκουριές, ενώ από την άλλη έκανε μαρτύριο τη ζωή εκατοντάδων οδηγών φορτηγών δημοσίας χρήσεως έλαβε τέλος.

Από χθες στο ύψος του Χοντρού Δέντρου άρχισαν οι πρόδρομες εργασίες κατασκευής ισόπεδου κόμβου, οι οποίες αφορούσαν την τοποθέτηση πινακίδων οδοσήμανσης και νέας διαγράμμισης του οδοστρώματος, όπου πλέον υπάρχει διακεκομμένη  και όχι διπλή γραμμή.

Μένει να δούμε κατά πόσο οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του νόμου και πολλών άλλων θεμάτων θα εναρμονιστούν με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις χωρίς... διάθεση μανούρας, όπως επίσης και τη στάση που θα κρατήσει η αστυνομία της Χαλκιδικής απέναντι τους. 

Θα' χει πολύ ενδιαφέρον, αν η αστυνομία, που κατά την άποψη γνωστού αντίχρυσου ακτιβιστή της ΒΑ Χαλκιδικής κάθεται, θα παραμείνει στο πόστο της, όπως έκανε τόσο καιρό με τους αυτοκινητιστές, για να επιβάλλει κυρώσεις σε όποιους, φερ' ειπείν, επιχειρήσουν με σπρέι να βάψουν τις πινακίδες ή και οτιδήποτε άλλο. 

Άλλωστε, οι επαγγελματίες ακτιβιστές μας έχουν... εντυπωσιάσει με το ανεξάντλητο πεδίο φαντασίας τους, όταν είναι να προκαλέσουν φθορές σε ότι αφορά το μεταλλευτικό έργο. 

Οι μόνοι που προς το παρόν παραμένουν αδιάφοροι σε τέτοια ζητήματα είναι οι επικεφαλής της αστυνομίας της Χαλκιδικής. Ως πότε;;;