Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ "ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ" ΤΟ ΝΟΜΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Με το... νόμο κανείς ρε παιδιά;;;;
Μετά τη χθεσινή ανάρτηση μας με το εκπληκτικό βίντεο που αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο την κάκιστη σχέση  με το νόμο, όσων το παίζουν σοβαροί τηρητές και τιμητές του... νόμου και των πάντων στις Σκουριές, πολλοί είναι αυτοί που μας έστειλαν στο email μας τις ερωτήσεις τους. 

Φερ' ειπείν που βρίσκεται η διπλή γραμμή που είναι... αόρατη για τους κατοίκους της Ιερισσού, πότε τραβήχτηκαν αυτά τα πλάνα και πολλά άλλα, που δεν αναπαράγονται.

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι σ' ότι αφορά την ερώτηση για το πότε πάρθηκαν τα πλάνα ειλικρινά δεν το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δημοσιεύτηκε στο youtube στις 18 Ιανουαρίου από το χρήστη "Ολύμπιος Ζεύς".

 Όλα τα υπόλοιπα που μας ρωτούν και να τα ξέραμε δε θα απαντούσαμε. Ο λόγος είναι προφανής.
Τις συμπεριφορές ή τις πρακτικές που καταδικάζουμε και στηλιτεύουμε απ' αυτό το blog δε γίνεται να τις ακολουθήσουμε εμείς οι ίδιοι. Κατά το κοινώς λεγόμενον "δε γίνεται να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε".

Θεωρούμε δε, το μείζον αυτής της υπόθεσης δεν είναι σε ποιο σημείο της Ιερισσού πατιέται η διπλή γραμμή και που είναι χτισμένο το φυλάκιο, αλλά είναι η συνεχιζόμενη υποκρισία κάποιων αντίχρυσων "αγωνιστών", που συμπεριφέρονται ακριβώς κατά το "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις".αλλά και η προκλητικά επιλεκτική εφαρμογή του νόμου από τις διωκτικές αρχές, οι οποίες δείχνουν να σύρονται άβουλες στις επιθυμίες των οικολογούντων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η πλειονότητα των κατοίκων της Ιερισσού δεν ευθύνεται για την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στο χωριό τους. Μάλιστα, το πόσο πολύ δυσαρεστημένοι είναι το έδειξαν με την αποχή τους από την κάλπη που έστησε η "ενωτική πρωτοβουλία". 

Ίσως να ήταν και ο μόνος τρόπος έκφρασης και αντίδρασης, καθώς είναι γνωστό πως το... κονκλάβιο έχει επιβάλει τους νόμους του. Δεν επιτρέπεται σε καμία φωνή να ακούγεται αν δεν έχει ελεγχθεί προηγουμένως ότι συντάσσεται με τις απόψεις του. 

Παρακολουθείστε λοιπόν όσοι δεν είχατε την τύχη να δείτε αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο.