Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ... ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Έλεος πια...! Ως πότε η αστυνομία θα επιτρεπει σε "οικολόγους"
να κάνουν ότι θέλουν στις Σκουριές???

Μεγάλη ένταση και αψιμαχίες σημειώθηκαν ανάμεσα σε εργαζόμενους και 40 περίπου «οικολόγους» πριν από λίγη ώρα στις Σκουριές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έφθασαν στο blog οι ακτιβιστές πήγαν από την πλευρά του Καρατζά Λάκκου και εμπόδισαν με ύβρεις και απειλές τους οδηγούς και τον χειριστή τριών (3) φορτηγών Δ.Χ. και ενός (1) τρακτέρ να προσεγγίσουν το εργοτάξιο. 


Η αστυνομία που ήταν παρούσα στο επεισόδιο πήγε να παρέμβει και να απομακρύνει τους δήθεν οικολόγους από το σημείο, ωστόσο πάγωσε τη διαδικασία, επειδή άκουσε κάποιον απ’ αυτούς τους αυτόκλητους υπερασπιστές του "νόμου και της τάξης" να λέει το γνωστό ανέκδοτο: «δεν έχουν χαρτιά» ...!

Έτσι λοιπόν, αντί η αστυνομία να κάνει αυτό που έπρεπε και να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις σ' εκείνους που έχουν πάρει το νόμο στα χέρια τους, σπατάλησε χρόνο για να ελέγξει, αν διαθέτουν τα απαιτούμενα χαρτιά και τις άδειες κυκλοφορίας τα οχήματα, κάτι που αποδείχθηκε  μέσα από τους ελέγχους που έγιναν.

Και να ήταν μόνο αυτό;;; Την ώρα που γίνονταν οι έλεγχοι, οι "εθελοντές" του περιβάλλοντος χτυπούσαν με τα χέρια τους τα τζάμια των αυτοκινήτων και έβριζαν με τον πιο χυδαίο τρόπο τους εργαζόμενους, χωρίς να τους εμποδίσει η αστυνομία, καθώς τα στελέχη της ήταν απορροφημένα με τις έρευνες τους...

Στη συνέχεια οι  «οικολόγοι» πήγαν στα σπίτια τους. Η αποστολή τους εξετελέσθη... Για ακόμη μια μέρα αυτοί οι αργόσχολοι άνθρωποι εμπόδισαν εργαζόμενους να βγάλουν το μεροκάματο τους.

Ερώτηση προς στις αρχές:
  •  Μέχρι που θα φτάσει αυτή η κατάσταση; 
  • Πως θα προστατευτεί ο εργαζόμενος κόσμος στη ΒΑ Χαλκιδική απ’ αυτούς που αυτοχαρακτηρίζονται μανουριάρηδες και έχουν σαν επάγγελμα την παρεμπόδιση και την παρακώλυση της εργασίας άλλων πολιτών;
  •  Πότε θα εφαρμοστεί ο νόμος σ’ εκείνους; 
  • Οι αρχές δηλαδή και ειδικότερα η αστυνομία νιώθουν ότι εκπληρώνουν την αποστολή τους στο ακέραιο με το να γράφουν πρόστμα και να παίρνουν κάθε μέρα τα διπλώματα εκείνων που πατούν τη διπλή γραμμή στο Χοντρό Δέντρο; Μόνο για αυτό υπάρχουν στη ΒΑ Χαλκιδική; Τίποτα άλλο παράνομο δε γίνεται που να πέφτει στην αντιληψη τους;
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν, ότι επικρατεί αναβρασμός στις τάξεις των εργαζομένων για την στάση απραξίας και ταυτόχρονης υπακοής της αστυνομίας στα κελεύσματα των "οικολόγων" και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η έκδοση ανακοινώσεων από τα σωματεία τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η λύση; Όλα τα φορτηγά να φέρουν κάμερες. Ένα βιντεάκι αξίζει όσο δέκα άρθρα.

Και σταματήστε να τους αποκαλείτε οικολόγους. Αφελείς είναι που τους είπε ο Σύριζα ότι είναι αγωνιστές και το πίστεψαν. Τώρα που καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση δεν πέφτει από τους Ιερισσιώτες τα κάνουν από απόγνωση.

Ανώνυμος είπε...

Προβολή από το μέλλον που μας επιφυλάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που γίνεται στις Σκουριές.
Θα καταργήσουν την αστυνομία και το στρατό και θα αναθέσουν τις ευθύνες τους σε ένοπλα σώματα πολιτοφυλακής.
Καλά να πάθουν τα μπασκίνια που κάθονται σούζα στους αληταράδες και κυνηγάνε τους μεροκαματιάρηδες.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @13 Ιανουαρίου 2014 - 10:05 μ.μ.

Βάζουμε εισαγωγικά στον χαρακτηρισμό "οικολόγοι". Θα διαφωνήσουμε ότι είναι αφελείς. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Θα συμφωνήσουμε μαζί σου, ότι πλέον πρέπει οι οδηγοί να έχουν κάμερες μαζί τους.