Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ....???

Απόλυτα προφητικό...!
Κροτίδες, αυγά, ντομάτες και μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε ανήλικους μαθητές ήταν το μείγμα αιτιών που ανάγκασαν σήμερα το πρωί τον οδηγό του λεωφορείου να οδηγήσει το λεωφορείο του στο τμήμα της Αρναίας, αντί για το ΕΠΑΛ...

Και δικαίως ο οδηγός του λεωφορείου ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας, γιατί εκτός του ότι δεν είναι και το πλέον σύνηθες να πέφτουν αυγά και να σκάνε ντομάτες γεμισμένες με κροτίδες, όταν ένα τέτοιο όχημα βρίσκεται εν κινήσει, είναι προφανές ότι αυτό το παράξενο παιχνίδι θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες συνέπειες που ούτε θέλουμε να τις σκεφτόμαστε, όχι να τις αναφέρουμε.

Στο αστυνομικό τμήμα της Αρναίας ο αστυνομικός που κλήθηκε για να διαχειριστεί το συμβάν αρκέστηκε σ' ένα τυπικό έλεγχο και ένα λόγο νουθεσίας προς τους θερμόαιμους νεαρούς.

Τι άλλο να κάνει; Να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουν από καιρό κυρίως οι γονείς και έπειτα οι καθηγητές τους; Όχι βέβαια. Δεν είναι δική του αυτή η πολύ σοβαρή υπόθεση της ανατροφής, της διαπαιδαγώγησης και της συνεχούς παρακολούθησης της συμπεριφοράς ενός εφήβου.

Δε θα θέλαμε να επεκταθούμε περισσότερο σ' αυτό το θέμα. Απλά μια επισήμανση. Αυτός ή αυτοί που έγραψαν το σύνθημα: "Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες" κυριολεκτικά βλέπουν πολύ μακριά... μέσα από τις παρωπίδες τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SOS-TE ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

που πάει;;;; πάει να βρεί το κ....ι που δεν το νοιάζει αν θα σκοτωθούν παιδιά που δεν τον ενδιαφέρει αν θα ανοίξουν κεφάλια, ούτε αν θα μπεί κόσμος στη φυλακή. και το αποδειξε ο μπαγάσας. αλλοι τρέχουν και δε φτάνουν και εκείνος ξεχρεώνει όλα τα χρέη που είχε.

δε βρίζω να δημοσιευτεί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα ΑΓΑΘΑ της "ανάπτυξης" που μας πρόσφερε το κίνημα των Σκουριών.

1. Ραγδαία εξάπλωση του φαινομένου του εκφοβισμού (bulling) σε όλες τις ηλικίες ακόμη και στις παιδικές και εφηβικές.
2. Ραγδαία εξάπλωση των ναρκωτικών και άλλων ψυχοτρόπων ουσιών ακόμη και από εφήβους
3. Εμπορία και διακίνηση όπλων και άλλων εκρηκτικών υλών.
4. Επιδείνωση του τσογλανισμού, της αλητείας και της πορνείας του "μπλόκου"
5. Γιγάντωση της διακίνησης όπλων

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΠΑΣΟΚΟΝΔ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΑΝΕΛ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΧΑΡΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΚΑΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γαλουχούν τα παιδιά από μικρή ηλικία να είναι Γαλάτες. Και η αριστερά το έχει καμάρι που τα παιδιά της Ιερισσού βρίζουν τους αστυνομικούς.

http://www.efsyn.gr/?p=28369

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @31 Ιανουαρίου 2014 - 2:23 μ.μ

Αγαπητέ όταν υπάρχουν γονείς που δίνουν ανατροφή σαν αυτή που δείχνει το βίντεο, στου οποίου το λινκ σε παραπέμπουμε, ότι και να γραφτεί ή να ειπωθεί από τρίτους είναι περιττό...

http://www.youtube.com/watch?v=JEjjU5k4D7A

Ανώνυμος είπε...

Το φοβερό είναι ότι πιστεύουν ότι βίντεο σαν αυτό βοηθά τον αγώνα τους.