Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΝΕΟ ΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ

Πέρα από το να ρυπαίνουν, ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο
αυτού του είδους οι "οικολόγοι"???
Από την περασμένη Κυριακή το βράδυ πλατείες και και άλλοι χώροι στη Μ. Παναγία παραμένουν ρυπασμένοι από την επιδρομή με σπρέι "αγωνιστών" του περιβάλλοντος. Τιμητών των πάντων και ιδίως της ηθικής και της νομιμότητας.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μας, μ' αυτόν τον τρόπο επέλεξαν οι θερμοκέφαλοι να εκτονώσουν τα κατώτερα ένστικτα από τα οποία διακατέχονται, μη μπορώντας να αντέξουν την περιφρόνηση, την αδιαφορία, αλλά και την ανοχή που δείχνει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Μ. Παναγίας απέναντι στα τερτίπια τους. 

Εννοείται πως δεν είναι η πρώτη φορά που το χωριό λερώνεται από τα χέρια τους. (Δείτε εδώ)

Τα συνθήματα που έγραψαν σε πέτρινες πλάκες, πεζούλια, τοίχους και δρόμους είναι ενδεικτικά των όσων λέμε:


"ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ?" 
Το ρωτάνε αυτό εκείνοι που έχουν φτάσει στο σημείο να ηδονίζονται μαθαίνοντας στα παιδιά τους από την κούνια τους.να μισούν και να μη σέβονται τη διαφορετική γνώμη και την επιλογή του άλλου ...


"ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ" 
Γράφουν για... ρουφιανιά εκείνοι που επί μια εβδομάδα με κάμερες και κρυμμένοι πίσω από δέντρα έδιναν στην αστυνομία τα νούμερα των πινακίδων των φορτηγών δημόσιας χρήσης που οι οδηγοί τους αναγκάζονταν να πατήσουν διπλή γραμμή στο ύψος του Χοντρού Δέντρου για να πάνε στο εργοτάξιο των Σκουριών. 


Επίσης, αναφέρονται στη ρουφιανιά εκείνοι που καθημερινά βρίσκονται στο Α.Τ Αρναίας για να καταγγείλουν και να μηνύσουν εργαζόμενους και επαγγελματίες, επειδή εργάζονται στα μεταλλεία.

Να μην ξεχνούμε δε πόσο πολύ "απεχθάνονται" τη ρουφιανιά εκείνοι που διέσυραν τη χώρα μας διεθνώς μέσω γερμανικών ΜΜΕ (Focus, ARD, κλπ), με τα ψεύδη και τις ανακρίβειες τους.

"NO GOLD, NO MASTER" 
"Όχι στο Χρυσό, Όχι στα αφεντικά". Λένε όχι στα... αφεντικά εκείνοι που αποτελούν το χαϊδεμένα παιδιά του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, τα οποία για να μην κουράζονται κάτω από σκληρές και αντίξοες συνθήκες, εφηύρε τις ΜΚΟ για να δίνουν... νόημα στη ζωή και μεροκάματο, χωρίς ιδιαίτερο κόπο για να καλοπερνούν στην υγεία των κορόιδων και των... άγνωστων αφεντικών, που επιχορηγούν οικονομικά το επάγγελμα τους.

"ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ" 
Εδώ το σύνθημα είναι σαφές ότι συμπυκνώνει τις γνώσεις των "αγωνιστών" και στην μετεωρολογία....

Κανονικά, όμως θα έπρεπε να γράψουν κάτι που αντιπροσωπεύει απόλυτα το τρόπο σκέψης και δράσης τους. Δηλαδή το... "ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ"

Οταν ξεπεράσουν την τρικυμία εν κρανίω στην οποία βρίσκονται σχεδόν σε μόνιμη βάση, ίσως καταλάβουν τελικά ποιό ρόλο παίζουν.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.