Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΙΧΡΥΣΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ:"Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ... ΚΑΘΕΤΑΙ"!!!

Κατά τους... νομοταγείς "οικολόγους"
δεν είναι δραστήρια η αστυνομία της Χαλκιδικής στις Σκουριές!
«Τίποτα...  κάθονται... απλά αν δεν είμαστε εκεί δεν τηρούν το νόμο. Όταν είμαστε εκεί αναγκάζονται να τηρούν το νόμο και δεν επιτρέπουν στα οχήματα της Ελληνικός Χρυσός να παρανομήσουν ...».

Αυτά τα... ωραία και πολύ... κολακευτικά σχόλια έκανε για την αστυνομία της  Χαλκιδικής  στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο 105,5» γνωστός πολέμιος της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Αυτοί λοιπόν που έφεραν πολυπρόσωπες αστυνομικές δυνάμεις στις Σκουριές, βάση «σχεδίου», που αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του «παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων», αυτοί που έδιωξαν την αστυνομία από την Ιερισσό, αυτοί που έχουν την πλήρη ανοχή των αστυνομικών όταν επιτίθενται με βρισιές και με φτυσίματα σε εργαζόμενους και τους απειλούν ευθέως, λένε πολύ απλά, ότι η αστυνομία της Χαλκιδικής είναι πειθήνιο όργανο στις προσταγές τους. 

Προσταγές που επί της ουσίας δεν έχουν να κάνουν με την τήρηση της τάξης και της νομιμότητας, αλλά με το σπάσιμο νεύρων και τη στοχοποίηση όσων εργάζονται στα μεταλλεία.


Όχι, πως λέει ψέματα ο γνωστός ακτιβιστής. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος και δικαιώνει όσο κανείς άλλος όλα αυτά τα οποία επισημαίνουμε σε αναρτήσεις μας για το καθεστώς διώξεων εναντίον της μεταλλευτικής κοινότητας, που επικρατεί στην περιοχή.


Φανταζόμαστε ότι τα στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής, νιώθουν υπερήφανοι για την εικόνα που δίνουν προς τα έξω οι... όψιμοι επικεφαλής τους. 


Καλά θα κάνουν λοιπόν να γίνουν ακόμη πιο σκληροί διώκτες των εργαζομένων, καθώς κατά τους οικολόγους «φίλους» τους, δεν κάνουν και τίποτα το σπουδαίο... Κάθονται ... 


Αναρωτιόμαστε, τι άλλο πρέπει να κάνει η αστυνομία της Χαλκιδικής για να τους πείσει ότι εκτελεί εις το ακέραιο τα κελεύσματα τους; 

Μήπως να βγάλει μια διαταγή που θα λέει ότι απαγορεύεται η προσέλευση εργαζομένων στους χώρους εργασίας τους

Αντι να τους ρημάζει στις κλήσεις και τις αφαιρέσεις πινακίδων και διπλωμάτων, αυτό θα ήταν πιο τίμιο. Αυτός δεν είναι και ο στόχος των... οικολόγων φίλων τους, άλλωστε...;;;;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά παθαίνει όποιος χαιδεύετε με οικολόγο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΣΚΙΝΙΑ!
ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΛΑΜΟΓΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΡΙΖΑ.

ΔΕ ΒΡΙΖΩ. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ. BLOG ΕΙΣΤΕ. ΟΧΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @ 16 Ιανουαρίου 2014 - 5:19 μ.μ.

Αυτό το blog λειτουργεί με αυτούς τους όρους. Αν θέλεις τους αποδέχεσαι αν δεν θέλεις δεν τους αποδέχεσαι.

Προς ενημέρωση σου, είναι η τελευταία φορά που δημοσιεύουμε σχόλιο σου σε τέτοιο ύφος.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο ραδιόφωνο το ΚΟΚΚΙΝΟ. Μαχητικό...

Δημοσιογράφος: Κύριε Λάζαρε έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

Τόσκας: Οχι, σας ευχαριστούμε πολύ που μας ακούτε...!


Ανώνυμος είπε...

@16 Ιανουαρίου 2014 - 9:00 μ.μ

Μπας και θέλεις να πείς ότι αυτό το συριζοραδιόφωνο είναι ανοικτό σε διαγγέλματα συντρόφων που από μπρός κράζουν τους μπάτσους και από πίσω πίνουν τσίπουρα μαζί τους;