Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Σε διάψευση των ισχυρισμών του επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη ότι η Ελληνικός Χρυσός θα επενδύσει στην ΠΑΕ Άρης, με ενεργή μάλιστα συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ,  προχωρά η εταιρεία. 

«Η Ελληνικός Χρυσός διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο αγοράς της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Η εταιρεία δεν έχει εξετάσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε στη Voria.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής.

Σε ερώτηση της Voria.gr για το εάν υπάρχει το ενδεχόμενο χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός στην ΠΑΕ Άρης, ο κ.Γεωργαντζής απάντησε: «Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας. Για το μέλλον,  η Ελληνικός Χρυσός δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με οποιαδήποτε αθλητική ομάδα».

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ Άρης και νυν ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο της Δόξας Δράμας, Γιάννης Κωνσταντινίδης, με δηλώσεις του στο Arena FM υποστήριξε ότι η Ελληνικός Χρυσός έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες των Κιτρίνων για την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ(δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Κωνσταντινίδη εδώ).  
Αναδημοσίευση από www.voria.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Κατά τη γνώμη μας, είναι βέβαιο ότι αυτοί που κινούν τα νήματα της απαξίωσης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική, βρίσκονται πίσω και απ' αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. 

 Τέτοιου είδους σενάρια είναι το καλύτερο "φάρμακο" για τη διέγερση των μαζών, που απαιτούνται για την υλοποίηση του σχεδίου εξουδετέρωσης των μεταλλείων και της επενδύτριας εταιρείας. 

 Το πιο ωραίο στην υπόθεση είναι ότι αυτοι οι "σεναριογράφοι" παίζουν με τα εκατομμύρια λές και είναι στραγάλια. 3 εκατομμύρια τις προάλλες για τον ΠΑΟΚ, 50 εκατομμύρια ευρώ τώρα για τον Άρη.

Θερμή παράκληση προς τους εμπνευστές αυτών των ανοησίων να σκεφτούν κάτι πιο  απίστευτο για να μας φανεί... αληθινό. 

Για παράδειγμα, διαβάσαμε ότι στη Μπαρτσελόνα υπάρχουν κάποια διοικητικά προβλήματα, λόγω παραίτησης του προέδρου του συλλόγου. Μήπως προς τα εκεί θα έπρεπε να στρέψουν την προσοχή όποιων αφελών "πεινούν" για... άρτο και... θέαμα;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά με τέτοιες... εμπνεύσεις θα δώσουν και τις ποθούμενες παγκόσμιες διαστάσεις στο γνωστό και άλυτο πρόβλημα τους με τα μεταλλεία.

Σαν να στήνεται κιόλας μπροστά μας το σκηνικό, όπου SOSούδες και SOSάδες δικοί μας, Ισπανοί και ίσως και πολλών άλλων εθνικοτήτων ακτιβιστές να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Μπαρτσελόνα, αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της Βαρκελώνης για να αποτρέψουν τη διοίκηση της από μια τέτοια συμφωνία.

Αν είναι να διεγείρουν τις μάζες με τα παραμύθια τους, τότε να το κάνουν σωστά...