Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΜΑΚΡΙΑ... ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Η... ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΙΣ... #SKOURIES

Η υψηλή θεωρία πάσης φύσεως κρατικοδίαιτων (μέλη ΜΚΟ, καθηγητές πανεπιστημίου, βουλευτές, ευρωβουλευτές και υποψήφιοι για αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές) για τη... ζωή, τον... αγέρα, το... νερό καλά κρατεί στην Ιερισσό.

Αλίμονο, η κλειστή.. οικολογική μάζωξη δεν έχει... καμία σχέση με τις προσεχείς εκλογές σε αυτοδιοικητικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την... απόσταση, που χωρίζει το αντιμεταλλευτικό συμπόσιο από τις πολιτικές σκοπιμότητες διαφόρων "σωτήρων" μας βοήθησε να την εμπεδώσουμε και ο γραπτός χαιρετισμός που απηύθυνε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μυλόπουλος, ο γνωστός... ευδοκίμως διατελέσας πρύτανης του ΑΠΘ.

Ο χαιρετισμός του είναι μια συμπύκνωση της κινδυνολογίας και των φοβικών συνδρόμων, που παρήγαγε το συμβούλιο περιβάλλοντος του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο πόρισμα που συνέταξε το Μάρτιο του 2011 εναντίον της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Το τι αναφέρεται σ' αυτόν τον χαιρετισμό μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και πάλι λόγο για" τη φέρουσα ικανότητα του οικοσυστήματος που αδυνατεί να σηκώσει το βάρος μιας τόσο εκτεταμένης μεταλλευτικής δραστηριότητας" .

Καλά όλα αυτά και σεβαστά, καθώς και εμείς οι αφελείς καταλαβαίνουμε τι είδους μοντέλο ανάπτυξης πρεσβεύουν οι κρατικοδίαιτοι ελιτιστές μας. Μεταπράτηση λέγεται και είναι γνωστή η... οφέλεια της στην Ελληνική οικονομία.

Τουλάχιστον, ας κρατήσουν τα προσχήματα. Η φέρουσα ικανότητα της Ελληνικής κοινωνίας αδυνατεί πλέον να σηκώσει το βάρος μιας τόσο εκτεταμένης παρασιτικής δραστηριότητας επι σειρά δεκαετιών. Ξεπέρασε προ πολλού τα όρια της...