Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ANTIGOLD" ΑΠΕΙΛΕΣ

Η παράταξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που πρόσκειται στο ΚΚΕ κατεβάζει ψηφοδέλτιο για το Δήμο Αριστοτέλη παρά τις... προειδοποιήσεις που δόθηκαν από το μπλοκ των πολέμιων της μεταλλευτικής δραστηριότητας για το αντίθετο, σύμφωνα με την επίσημη καταγγελία που έκανε τον περασμένο Μάρτιο ο γραμματέας της ΚΟΒ Ιερισσού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Τρικαλιώτης  για την επίσημη κάθοδο της παράταξης στις δημοτικές εκλογές οι μείζονες σημασίας απειλές για απόπειρα φίμωσης και περιθωριοποίησης του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" μετατράπηκαν σε ήσσονος σημασίας..., αν όχι αμελητέες!

Διαβάζοντας μάλιστα κάποιος την ανακοίνωση του δίνεται η εντύπωση, ότι οι καταγγελλόμενες απειλές που δέχτηκαν τα στελέχη του ΚΚΕ και οι προβλέψεις για αδυναμία συγκρότησης ψηφοδελτίου οφείλονται στον Πάχτα, την εταιρεία και όσους τάσσονται υπέρ της μεταλλευτικής στο δήμο Αριστοτέλη...

Δείτε την ανακοίνωση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Ακολουθεί ο σύνδεσμος που παραπέμπει στις καταγγελίες που έγιναν στις 11 Μάρτη.
 
"Απέναντι στον υποψήφιο δήμαρχο της συγκυβέρνησης και της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, και στη νέα πρόταση διαχείρισης του Κινήματος Ανάπτυξης, σήμερα κατατέθηκε το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αριστοτέλη. 

Κόντρα σε όλους όσους απειλούσαν, προέβλεπαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε.

Με την αγωνιστική συνέπεια λόγων και έργων, την ανιδιοτέλεια, τις καθαρές κουβέντες για το ποια είναι η διέξοδος στη χώρα, για το τι μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο.

Υπάρχει άλλος δρόμος αυτός της συμμαχίας των εργατών, των αγροτών, των επαγγελματιών στον τουρισμό, της νεολαίας και γυναικών με μοναδικό κριτήριο τα δικά τους συμφέροντα.

Καλούμε κάθε κάτοικο του δήμου να μάθει από πρώτο χέρι τις θέσεις μας, να συμπορευτεί στον δύσκολο άλλα δίκαιο τούτο αγώνα. Να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Αριστοτέλη, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές."



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που κόντρα σε θεούς και δαίμονες κατεβαίνει με ισχυρό ψηφοδέλτιο στις εκλογές για το δήμο.
Σαν την τρομοκρατία των antigold στην Ιερισσό δεν υπάρχει. Όποιος δεν το ξέρει και δεν την έχει ζήσει καλύτερα να αποφεύγει να κάνει σχόλια.
Εκτιμώ πολίτες ότι η δήλωση που καυτηριάζετε είναι γραμμένη στα πλαίσια του πολιτικά ορθού για να μπορουν τα στελέχη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ να κάνουν τον αγώνα τους χωρίς τραμπουκισμούς και άλλου είδους παρενοχλήσεις που έγιναν σε βάρος τους στην Ιερισσό.
Γιάννη Τρικαλιώτη οι παλιοί αριστεροί της Αρναίας είναι μαζί σου. Προχώρα για να διώξουμε από τον τόπο όλα τα κακώς κείμενα.

Ανώνυμος είπε...

@28 Απριλίου 2014-3:21 μμ

Άδικα το παιδεύεις. Γιατί δε γράφεις καλύτερα ότι και το ΚΚΕ κιότεψε; Πολύ σάλτσα για μια υποψηφιότητα που δεν συγκινεί ούτε τους παλαιοκομματικούς αριστερούς.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ 28 Απριλίου 2014 - 3:21 μ.μ.

Πιστεύεις ότι μέσα στα "καλώς κείμενα", όπως λές είναι να σταματήσουμε να κάνουμε σχόλια για ότι μας κάνει θετική ή αρνητική εντύπωση;

Είναι τόσο κακό να διατυπώνουμε τη γνώμη μας ή ερωτήματα;

Θα περιμένουμε με αγωνία την απάντηση σου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΨΗΦΙΖΩ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΝΗΣΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΦΩΝΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ, ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΘΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΓΗ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.