Τρίτη 8 Απριλίου 2014

"ΗΡΘΕ Η ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που ακολουθεί καταγράφει τα συναισθήματα και τις θετικές εντυπώσεις των κατοίκων της Αρναίας και του Στανού, που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψη τους  στα έργοτάξια των Σκουριών, του Μάντεμ Λάκκου και της Ολυμπιάδας.

Συναισθήματα και εντυπώσεις που η αντιμεταλλευτική προπαγάνδα και το σύστημα που την προωθεί έχει απαγορεύσει στα ΜΜΕ, μέσω απειλών και στοχοποιήσεων, να ακούγονται προς τα έξω, για να μην προκληθούν κλυδωνισμοί κατάρρευσης της επικοινωνιακής στρέβλωσης που έχει στηθεί τα τελευταία 3 χρόνια.

Η αλήθεια όμως όσο και αν αργεί να φανεί προς τα έξω δεν κρύβεται με αποτέλεσμα η κατάρρευση αυτής της εικονικής πραγματικότητας, έστω και με χρονοκαθυστέρηση να είναι αναπόφευκτη.

Οι αλήθειες που βγαίνουν από τα χείλη αυτών των κατοίκων έχουν την τεράστια αξία και σημασία τους, καθώς δεν βασίζονται σε εικασίες, αοριστολογίες, κινδυνολογίες και δυσμενείς εκτιμήσεις, που τους είπαν κάποιοι κακόβουλοι "ειδικοί" εκμεταλλευόμενοι την άγνοια τους, αλλά στην πραγματικότητα που ζούν και εισπράττουν.

Ας τους ακούσουμε...






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για την δυστυχία του διχασμού της τοπικής κοινωνίας που δεν μιλάνε μεταξύ τους αδέρφια, πατέρας με τον γιο, ξαδέρφια, δεν λένε τίποτα, αρκεί να πάρουν ενα κομμάτι ψωμί και ας καεί όλος ο ντουνιάς.
κρίμα για την πατρίδα του Αριστοτέλη

Ανώνυμος είπε...

πονηρέ 11:08μμ ο λαός της ΒΑ Χαλκιδικής ξέρει και θυμάται πολύ καλά ποιός προκαλεί το διχασμό 18 χρόνια τώρα και προς τιμήν του και παρά την αγανάκτηση του με την τακτική πόλωσης που εφαρμόζει το σας περιφρονεί γιατί οι οι εξελίξεις σας έχουν προσπεράσει.είστε παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

hahahahahahahahah!
WWWWhahahahahahahahahaahahahaahha!hahahahahahhaahahahahhahahaahhahaha!Mpouxaxaxaxaxaxaxaxax! Bravo Bravo Bravo!!!!!!!! O kalyteros einai o skhnotheths !