Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ: "ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ... ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Με υψωμένη τη γροθιά... έρχεται  ή ενότητα στο Δήμο Αριστοτέλη;
Εκτός από τα... ενωτικά πελάγη ο "antigold" υποψήφιος για το δήμο Αριστοτέλη κ. Γιάννης Μίχος πλέει και σε πελάγη αισιοδοξίας σ' ότι αφορά την έκβαση των εκλογών.

Ενδεικτική της... πελαγίσιας αισιοδοξίας του η φράση που χρησιμοποίησε χθες κατά την έναρξη της κεντρικής ομιλίας του στη Μ. Παναγία όπου είπε:

"Σήμερα ψήφισε η Μ. Παναγία, όπως χθες ψήφισαν τα Ν. Ρόδα, το Παλαιοχώρι πριν από λίγο, ο Στανός, το Στρατώνι, όλα τα χωριά του δήμου έχουν ψηφίσει... Είμαστε η νέα δημοτική αρχή.... Αλλάζουμε τον τόπο..., Γυρίζουμε σελίδα όλοι μαζί...".

Όλα αυτά ακούγονται στο τρίλεπτο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο αξίζει να το  παρακολουθήσετε φίλοι αναγνώστες, καθώς συν τοις άλλοις περισσεύουν στο λόγο του "antigold" υποψηφίου τα... ενωτικά μηνύματα, όπως επίσης και τα μαθήματα δημοκρατίας...

"Μηνύματα" και "μαθήματα" από τα οποία, ως είθισται, απουσιάζουν για λόγους προφανής  "πολιτικάντικης οικονομίας" τα αίτια που κάνουν εύηχη μεν, επιτακτική δε, τη διαρκή αναφορά τους από τον συγκεκριμένο υποψήφιο, αλλά είναι πασίγνωστα στη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, που έχει περάσει τα πάνδεινα από το διχασμό που προεκλογικά "ανακάλυψε" και... βάφτισε ο αντιμεταλλευτικός μηχανισμός ως "τεχνητό"...!

Για όσους δεν καταλαβαίνουν ή παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αναφερόμαστε στη βία, την ιδεολογική τρομοκρατία, το ψέμα και τη διαστρέβλωση που εφαρμόζουν μάλλον από... κεκτημένη δημοκρατική συνήθεια οι  φανατικοί πολέμιοι της μεταλλευτικής δραστηριότητας.

Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας είναι ελεύθερος να υποστηρίζει ό,τι νομίζει και φυσικά κρίνεται από τη λαϊκή βούληση για τα όσα λέει. Οι απορίες όμως παραμένουν.

Έχουμε εκλογές την Κυριακή; Οι αυτές τελείωσαν πριν καν ανοίξουν οι κάλπες, όπως υποστηρίζει ή θέλει να πιστεύει ο κ. Μίχος

Μήπως τελικά δεν μας χρειάζονται καν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής στο δήμο μας; 

Μήπως το μόνο που μας χρειάζονται είναι "ενωτικά" δημοψηφίσματα για να ικανοποιείται ό,τι επιτάσσει το... κέφι των "antigold" φίλων μας;

Οι απαντήσεις προσεχώς και λίαν συντόμως.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενωτικοί εφόσον συμφωνείς με την τρέλα τους. Αν δεν συμφωνείς ... διαφωνία με τους αυτοαποκαλούμενους ήρωες της επανάστασης δεν επιτρέπεται.

Μαθαίνω ότι και ο δικτάτορας Άσαντ ζήλεψε το εκλογικό σύστημα (καλλιστεία) του συντονιστικού που ανέδειξε το Μίχο και θα κάνει τις εκλογές στη Συρία με τον ίδιο τρόπο. Και εκεί τρεις υποψήφιοι κανένας από την αντιπολίτευση, όλοι από το κόμμα του. Η εκλογή του θεωρείται σίγουρη με πάνω από το 90% των ψήφων. Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι δεν ανακάλυψαν τη δημοκρατία, ανακάλυψαν την δικτατορία. http://respentza.blogspot.co.uk/2014/03/a.html

Αν θα βγει ο Μίχος αυτό που φοβάμαι είναι ότι για τα επόμενα 5 χρόνια θα μαλώνομε για τις σκουριές. Όχι θα κλείσουν, όχι δεν θα κλείσουν, όχι θα κλείσει το μισό, όχι θα κλείσει αλλά δεν θα κλείσει, όχι η καταστροφή θα φύγει, θα έρθει και θα πάει με τη σκόνη της Σαχάρας. Η διχόνοια θα συνεχιστεί για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Πως νίκησες βρε γιάννη μίχο με 6 λεωφορεία ιερισσιώτες και 3 ντουζίνες ορμυλιώτες στη μεγάλη παναγία;
Πως νίκησες με 50 άτομα στο παλαιοχώρι και το στρατώνι, που τα 40 ήταν οι υποψήφιοι σου;
Με φαίνεται πως και εσύ σα το Βλαχόπουλο θα φερθείς. Ούτε θα πατάς στο δημοτικό συμβούλιο. Θα χεις δουλειές στη σαλονίκη με την εταιρεία σου.
Στο καλό και να μας γράφεις!

Ανώνυμος είπε...

Είναι θράσσος να μιλάς έτσι όταν κανείς απο τα σοσουδια που σε εξέλεξαν Γιάννη Μίχο δεν έχει βρεί το σθένος να ζητήσει ακόμη μια συγνώμη για ότι έχει γίνει.Για ποιά ενότητα μιλάμε; Μάλλον κοροιδευόσαστε μεταξύ σας. Εμάς δεν γίνεται πια να μας κοροιδέψετε.