Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ".

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Δήλωση του κου Μ. Τρεμόπουλου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας:

«Η καταστροφή του δάσους στον Κάκαβο εξελίσσεται κάθε μέρα που περνά. Η καταστροφικότητα αυτής της επένδυσης πρέπει να σταματήσει άμεσα. 

Καλούμε και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους να δεσμευτούν και όλοι μαζί να συμφωνήσουμε στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές, να ζητήσουμε την ανάκληση της άδειας της «Ελληνικός Χρυσός» και να απαιτήσουμε την αποκατάσταση του οικοσυστήματος. 

Ταυτόχρονα μπλα.. μπλα…. Εμείς ήμασταν στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων πολύ πριν κάποιοι ανακαλύψουν πού βρίσκεται η Ιερισσός και η Μεγάλη Παναγιά. Από τότε που είχε εξεγερθεί η Ολυμπιάδα ενάντια στην κρατική ΜΕΤΒΑ».

Ακριβώς κύριε Τρεμόπουλε, θυμόμαστε πολύ καλά… Από τότε καπηλεύεστε το περιβάλλον για το προσωπικό σας όφελος…

Αναδημοσίευση από www.metalleiablog.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: 12 Φεβρουαρίου 2010. Δύο μόλις μέρες μετά τη φοβερή θεομηνία που έπληξε το Στρατώνι καταφθάνει στον οικισμό ο τότε ευρωβουλευτής κ. Τρεμόπουλος για να πεί στις κάμερες των καναλιών και στους κατοίκους, ότι η λάσπη που κατέβηκε από το βουνό και την πατούσαν περιείχε κυάνιο... (η κινδυνολογική "μόδα" της εποχής) και ότι τα αίτια της καταστροφής δεν ήταν μόνο φυσικά, αλλά μερίδιο ευθύνης είχαν και τα μεταλλεία, καθώς τις αποθέσεις τους τις συγκρατούσαν κάτι σιδερόβεργες....

(Να σημειώσουμε εδώ ότι τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς είχαμε και πάλι αυτοδιοικητικές εκλογές...) 
Φώτο αρχείου από την επίσκεψη του κ. Τρεμόπουλου
στο Στρατώνι το Φεβρουάριο του 2010
Το πόρισμα που συνέταξαν για λογαριασμό του ΤΕΕ/ΤΚΜ 3 καθηγητές του ΑΠΘ τον Ιούνιο του 2010 ήταν αποστομωτικό για την αντιμεταλλευτική κορώνα του κ. Τρεμόπουλου. Σε ένα απόγευμα είχε πέσει σε βροχή το 30-40% που δέχεται η περιοχή σ' έναν ολόκληρο χρόνο...

Τι μπορείς να πεις όμως, όταν συνειδητή επιλογή κάποιων πολιτικών είναι να κάνουν καριέρα και ψηφοθηρία κατ' αυτόν τον τρόπο; Ή μπορεί να πεις κάτι για εκείνους που τους δικαιώνουν με την ψήφο τους;

Τίποτα απολύτως. Γιατί καλώς ή κακώς η ζωή τους/μας ξεπερνάει...!



3 σχόλια:

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Φίλοι αναγνώστες και σχολιαστές εκτός από τις ύβρεις σας παρακαλούμε να αποφεύγετε και τις κατάρες (πχ "τον κακό σου το φλάρο").

Νομίζουμε ότι δεν εξυπηρετούν σε κάτι το θετικό. Το αντίθετο μάλιστα ρίχνουν νερό στο μύλο του χαμηλού επιπέδου και του χουλιγκανισμού, που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν τόσο σε κοινωνικό όσο και ιντερνετικό ακόμη επίπεδο.

Ζητούμε συγνώμη απ' όποιους τυχόν δυσαρεστούμε αλλά παράλληλα ζητούμε και την κατανόηση τους για τους όρους λειτουργίας του blog.

Ανώνυμος είπε...

Τρεμόπουλος,Ιγγλέζη,Μίχος,Γιώργος, Αρσένης και η λοιπή παρέα να ευχαριστούν τα πνεύματα του βουνού, που ο Κάκαβος έχει χρυσό, γιατί αλλιώς δεν θα τους ήξερε ούτε ο γείτονας τους!

vasileios είπε...

Ο Τρεμόπουλος και όλοι αυτοί ψευτοοικολόγοι δεν έχουν φυτέψει ούτε ένα δένδρο στη ζωή τους σε σχέση με τους κατοίκους της ορεινής Χαλκιδικής που έχουν δενδροφυτέψει πολλά εκατομμύρια δένδρα.Μου θυμίζει η η κίνηση του για τις σκουριές την εποχή που που έπαφταν αυτοί οι ίδιοι στις μπουλντόζες του Σειχ Σου για να μη γίνει η περιφερειακή της Θεσ/νίκης,Ντροπή τους!!!