Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

"ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΛΑΖΑΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;" (Email)

Ο αγροτοκτηνοτρόφος-μεταλλωρύχος Νίκος Γαλάνης μετα το σχόλιο του για την "antigold" υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Μίχου στο Δήμο Αριστοτέλη, στο σημερινό email που μας έστειλε, σχολιάζει την "antigold" υποψηφιότητα του κ. Λάζαρου Τόσκα στην περιφέρεια Χαλκιδικής.

Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν  ο κ. Τόσκας  κατεβαίνει ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με τον εκλογικό συνδυασμό της Δέσποινας Χαραλαμπίδου "Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα".

Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Γαλάνη.


"Σύντροφε Λάζαρε,

Υπάρχει η πολιτική του λόγου και η πολιτική της αλήθειας. Και εσύ με την υποψηφιότητά σου απέδειξες ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει πραγματικά είναι το προσωπικό σου συμφέρον και το κομματικό συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλο το τελευταίο διάστημα σαν ενεργό μέλος της …..αντίδρασης, προσπαθείς με πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού να συνεχίσεις την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση, τρομοκρατώντας τους πάντες και αδιαφορώντας πλήρως για την αγωνία και την ανάγκη του κόσμου για εργασία.

Και με μια απίστευτη υπέρβαση αμφισβητείς τώρα όλες τις Υπηρεσίες, το κράτος ακόμα και το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας, που συνήθιζες να επικαλείσαι.

Με τις δηλώσεις, τη στάση σου και τις πράξεις σου δυσφημίζεις την περιοχή και φέρνεις αρνητικές συνέπειες και στην κτηνοτροφία και στην γεωργία και στον τουρισμό, υποβαθμίζοντας τον τόπο και τα προϊόντα μας.

Πως θα φέρεις παράλληλη ανάπτυξη και τουρισμό; Με την καταστροφολογία; «Το γινάτι βγάζει μάτι» που λέει κι η σοφή ελληνική παροιμία.

Με 2 λόγια ακολουθώντας εσένα και την κηδεμονία σου από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαν να επιλέγουμε να σε αφήσουμε να οδηγήσεις 1600 ανθρώπους άνεργους, υποθηκεύοντας με αυτό τον τρόπο και τον τόπο και την παράλληλη ανάπτυξη.

Φτάνει πια! Έλεος με την κοροϊδία……"

Ευχαριστώ

Νίκος Γαλάνης

Αγροτοκτηνοτρόφος – Μεταλλωρύχος