Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ "ANTIGOLD" ΚΡΙΤΩΝΑ ΑΡΣΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ... #SKOURIES

Η Ευρωπαία Επίτροπος Βίβιαν Ρέντινγκ αρμόδια σε θέματα δικαιοσύνης, θεμελιωδών δικαιωμάτων και ιθαγένειας σε απάντηση της προς σχετική ερώτηση τoυ τέως Έλληνα Ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη ξεκαθαρίζει, ότι δεν συνιστά παραβίαση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων η λήψη και η φύλαξη γενετικού υλικού (DNA) για τις υποθέσεις που αφορούν εμπλοκή προσώπων σε επεισόδια στις Σκουριές.

Η κ. Ρέντινγκ σημειώνει στην απάντηση της ότι η οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 95/46 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων δεν έχει καμία εφαρμοστική ισχύ για τις αστυνομικές και τις δικαστικές δραστηριότητητες των κρατών μελών.

Ο Κρίτων Αρσένης είχε καταθέσει τη συγκεκριμένη ερώτηση στις 15 Απριλίου 2014.

Προφανώς και αυτή η κίνηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ, εντάσσονταν στο πλαίσιο της πλούσιας antigold δράσης του με σαφείς ψηφοθηρικές βλέψεις.

Πάντως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και η απάντηση της Ευρωπαίας επιτρόπου δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες των ενεργειών Κρίτωνα Αρσένη, όπου ειρήσθω εν παρόδω δεν είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που χρησιμοποιεί τις... #skouries ως πλατφόρμα προώθησης και προβολής πολιτικής καριέρας. 

Και πόσοι είναι ακόμη στη σειρά αναμένοντας τη δική τους στιγμή...;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δικαστικές έρευνες κατά των 350 ατόμων είναι μεγάλο θέμα για την Ιερισσό. Κάποτε θα καταλάβουν οι Ιερισσιώτες ότι τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν σαν πιόνια από την αντιπολίτευση. Όταν αρχίσουν οι καταδίκες και οι φυλακές κάποιοι θα ζητήσουν εξηγήσεις από την Ιγγλέζη. Θα έρθει μέρα που το Σύριζα δεν θα πάρει ούτε ένα ψήφο στην Ιερισσό.

Ανώνυμος είπε...

@ 1:51 μ.μ.
Ξέχασες τον αρχέγονο ακτιβιστή. Απ' αυτόν ήδη ζητούν ευθύνες οι συγγενείς των 4 προφυλακισθέντων.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί θα έπρεπε να ασχολιθούν με τον αρχέγονο και να κάνουν ερωτήσεις. Ποιος του παρέχει την τεχνογνωσία, ποιος τον χρηματοδοτεί και τι συμφέροντα εξυπηρετεί.