Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

"ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ"...

...Γιατί η φέρουσα ικανότητα της φύσης
αντέχει μόνο το αποτύπωμα των... οικολόγων!!!
*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Την Παρασκευή 11/7 διοργανώνεται στην πλατεία Συντάγματος κοινό συλλαλητήριο και συναυλία από τους φορείς που εναντιώνονται στα χημικά της Συρίας, στα ορυχεία της Χαλκιδικής και στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό. 

Συγκεκριμένα, το «Συντονιστικό Επιτροπών Πρωτοβουλίας κατά της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο», οι «Επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού» και το «Πανελλήνιο Δίκτυο Ακτές Ώρα Μηδέν» καλούν τους πολίτες σε μια κοινή διαμαρτυρία ενάντια στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος. 

Θα ακολουθήσει συναυλία για όλα τα γούστα, με τη Μελίνα Κανά, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Νίκο Τουλιάτο, τον Παντελή θαλασσινό, τη Νένα Βενετσάνου, τον Κώστα Λειβαδά και παραδοσιακή μουσική.

Παρακαλούνται οι “αγωνιστές” να φοράνε το μπλουζάκι τους «SOS Χαλκιδική» για να γνωριζόμαστε…

Εντυπωσιακό το ότι οι διαμαρτυρόμενοι για τα χημικά ετοιμάζουν εν πλω διαμαρτυρία, αλλά δεν έχουν καύσιμα… Έτσι ζητούν τη συνδρομή των πολιτών και χρησιμοποιούν το λογαριασμό αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, όπου ζητούν από τους πολίτες να συνδράμουν! 

Φοβερή πρωτοτυπία… Όποιοι έχουν περισσευούμενα χρήματα, ας δώσουν κάτι να πάνε βόλτα οι οικολόγοι με τα φουσκωτά τους… Ρε, είστε στα καλά σας;

Αναδημοσίευση από www.metalleiablog.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Χωρίς να θέλουμε να παίξουμε το ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης των δήθεν οικολόγων (υπάρχουν και γνήσιοι), νομίζουμε ότι όχι μόνο είναι... με τα καλά τους, αλλά έχουν βρει τον τρόπο να ζουν αυτοί καλά και όλοι οι υπόλοιποι από δύσκολα μέχρι και πολύ χειρότερα...

Ως γνωστόν, οι περισσότεροι απ΄αυτούς τους "αγωνιστές της φύσης" είναι είτε διορισμένοι στο δημόσιο άμεσα και έμμεσα (βλέπε κομματόθρεμμένους και ΜΚΟθρεμμένους), είτε ζουν από δωρεές και χορηγίες εταιριών ή απλών ανθρώπων σε συλλογικότητες που θεωρούν ότι ενισχύοντας το... έργο τους συμμετέχουν ενεργά πχ. στην... αποτροπή της κλιματικής αλλαγής και άλλων αντίστοιχων παραμυθοειδών επινοήσεων οικολογικού περιεχομένου.

Είναι αθεράπευτοι λάτρεις της κατάληψης δημόσιων χώρων και του τζαμπαντάν. Για παράδειγμα λατρεύουν να κάνουν 3 μήνες διακοπές το καλοκαίρι (όχι ότι εργάζονται το χειμώνα..., αλλά το χειμώνα ξοδεύουν το χρόνο τους σε κινητοποιήσεις) σε χώρους φιλέτα, που θεωρούν τσιφλίκι τους τοποθετώντας χωρίς να ρωτήσουν κανένα γεννήτριες πετρελαίου, σκηνές, τροχόσπιτα, ψησταριές και άλλα με... σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον. (Δείτε εδώ)

Κάποιοι μάλιστα αφήνουν ότι δεν τους χρειάζεται "ελεύθερο" στη φύση για να το μαζέψουν οι... υπηρέτες τους, δηλαδή οι κατά τόπους υπάλληλοι καθαριότητας των δήμων, στους οποίους από... ανθρωπιά και... αλληλεγγύη παρέχουν έναν υπολογίσιμο φόρτο εργασίας και απασχόλησης...

Το καλύτερο όλων είναι ότι αυτοί οι ιδεολόγοι της... φύσης ομιλούν για "αυτοδιαχείριση χωρίς μεσολάβηση"  (οι δωρεές και τα έσοδα από συναυλίες και πωλήσεις "αγωνιστικών" αξεσουάρ δεν είναι... μεσολάβηση) και συν τοις άλλοις ότι κάνουν είναι "ενάντια στης φύσης τη λεηλασία"...

Κατά τη γνώμη μας, συμπεριφέρονται πολύ εξυπνότερα και από εν ενεργεία πολιτικούς...

Ασχέτως, αν είναι παιδιά του ίδιου συστήματος με... άλλα ρούχα!  Εκεί είναι και η επιτυχία τους... Στην... εναλλακτικότητα τους!

Μπορεί να μην επικροτούμε τον τρόπο σκέψης και δράσης τους, αλλά η πραγματικότητα αυτή είναι...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) O IRA δεν είναιιρλανδικός στρατός
2)η photo είναι απο το ιβανώφειο δηλ όπου IRA= ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!
τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω είναι ακόμα ποιο αστεία.
Να δούμε ακόμα τι άλλο θα διαβάσουμε από τους υπερασπιστές της "επένδυσης"