Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Τα 50 μέλη του ΚΑΠΗ Διονυσίου Χαλκιδικής έζησαν χθες ένα... θαύμα, που θα το θυμούνται για πολύ καιρό!

Πριν ξεκινήσουν για να έρθουν στις εργοστασιακές και εργοταξιακές εγκαταστάσεις των Μεταλλείων Κασσάνδρας, άκουσαν από κάποιους... έγκυρους και... σοβαρούς αναλυτές των μεταλλευτικών ζητημάτων ότι εκεί που πάνε θα... μολυνθούν!!!

Παρά λοιπόν τις... ανησυχητικές προειδοποιήσεις που έλαβαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Διονυσίου όχι μόνο ήρθαν και έφυγαν αλώβητοι, αλλά απόλαυσαν εις το έπακρο τη γνωριμία τους με τα μεταλλεία, μένοντας εντυπωσιασμένοι από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Έργα θωράκισης του αναπτυξιακού παρόντος και μέλλοντος ολόκληρης της ΒΑ Χαλκιδικής σε μια χρονική περίοδο που η ανάπτυξη ως έννοια και εφαρμογή παραμένει άλυτη εξίσωση...

ΥΓ. Εξυπακούεται πως στα προσεχή... ενημερωτικά event του καλοκαιριού οι "antigold" θεωρητικοί της... ζωής και του... θανάτου πρέπει να συμπεριλάβουν τα Φλογητά, τα Ν. Πλάγια, και το Διονυσίου. 

Παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις τους υπάρχει κόσμος που δεν τις λαμβάνει υπόψη του και επιμένει να επισκέπτεται τα Μεταλλεία Κασσάνδρας! 

Ανεπίτρεπτο για τη... δύναμη και την... εμβέλεια της "antigold" πειθούς... Επιβάλλεται η συμμόρφωση και η ευθυγράμμιση και αυτών των κατοίκων με τις εκδιδόμενες συμβουλές και οδηγίες του συντονιστικού.

Αναμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις για έκτακτες "ενημερωτικές" ημερίδες στα Φλογητά, το Διονυσίου και τα Ν. Πλάγια. Και άργησαν κιόλας!