Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ CENTER ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

H εκπαιδευτική επίσκεψη των κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη στα "Φυτώρια Κωσταντινίδη" στις Σέρρες έγινε αντικείμενο τηλεοπτικής εκπομπής "Αλλά...ΖΩ" στον τηλεοπτικό σταθμό "Center" της Καβάλας.

Η κάμερα της εκπομπής παρευρέθηκε από την αρχή της επίσκεψης και κατέγραψε πολύ ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από την ενημέρωση που έκανε στους κατοίκους ο ιδιοκτήτης των φυτωρίων Παντελής Κωσταντινίδης.

Η ενημέρωση των 100 κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη, περιστράφηκε γύρω από τις ενδιαφέρουσες προοπτικές που ανοίγονται ως προς την ενίσχυση του εισοδήματος από τις εναλλακτικές καλλιέργειες φυτών, όπως είναι πχ η αρώνια και έγινε στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός".

Δείτε το βίντεο διάρκειας 19 λεπτών που ακολουθεί. Μεταξύ άλλων ακούγεται ο ιδιοκτήτης των φυτωρίων να περιγράφει τις πολύμηνες γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος θέλοντας να βγάλει άδεια λειτουργείας βιομηχανίας μεταποίησης προϊόντων εναλλακτικής καλλιέργειας...