Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΤΕΚΙ ΟΙ... #SKOURIES ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ

Φώτο από την "antigold" κινητοποίηση,
που έγινε στις 8 Ιούνη στις #skouries
Η χθεσινή παρουσία του "Αγίου" των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών στο πλευρό των "antigold" αλυσοδεμένων γυναικών σίγουρα δεν ήταν η παρθενική παρουσία του στις... #skouries.

Κάνοντας μια πρόχειρη έρευνα σε δημοσιευμένες φωτογραφίες από προηγούμενες κινητοποιήσεις των πολέμιων της μεταλλευτικής στις... #skouries διακρίναμε τη βιβλική παρουσία του Αθηναίου ακτιβιστή και μέλους της συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η φωτογραφία που εντοπίσαμε την ξεχωριστή παρουσία του "Αγίου" των απολυμένων καθαριστριών  του ΥΠΟΙΚ και την αναδημοσιεύουμε είναι από την πορεία που έγινε από την "antigold community"  στις #skouries στις αρχές του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου, όπου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι το 80% των συμμετεχόντων σ' εκείνη τη δράση ακτιβισμού ήταν εκτός Χαλκιδικής.

Φώτο από τη χθεσινή  "antigold" κινητοποίηση
Μεταξύ άλλων που ήρθαν τότε αλλά και χθες για να κάνουν πολιτικό ακτιβισμό ήταν και το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ερωτήματα που προκαλεί αυτή η παρουσία τα θέσαμε σε προηγούμενη μας ανάρτηση. Είναι δικαίωμα του καθενός να ορίζει τη στάση και τις ενέργειες του.

Καλό θα ήταν όμως όλοι όσοι "antigold" ομιλούν για ένα... αυθόρμητο και και χωρίς πολιτικά καπέλα κίνημα να μην ξεχνούν ότι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις τέτοιου τύπου απ' ένα σημείο και πέρα παύουν να είναι συμπτώσεις...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνεται θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Οταν λείπει η Ιγγλέζη στην Αθήνα για να δώσεις τις μάχες τις κατά του χρυσού ποιόν να αφήσει στο πόδι της στις Σκουριές;
Τον Τόλη, τον Λάζαρο, το Γιάννη, ποιόν;
Μπορείς να χεις εμπιστοσύνη σε αυτούς; Τρελαθήκατε; Πολύ καλά κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και στέλνει έμπειρούς διαδηλωσάκηδες στις Σκουριές.