Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΧΗΡΗ “ANTIGOLD” ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Από τη χθεσινή τελετή της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής στην Ιερισσό αίσθηση προκάλεσε σε πολύ κόσμο και η απουσία του ιδρυτή του «παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων». 

Κάποιες κακές γλώσσες λένε, ότι η απουσία αυτή οφείλονταν στο γεγονός, ότι ο ίδιος λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία θυμήθηκε πως προεκλογικά χρησιμοποιούσε την ίδια ρητορική με το Γιάννη Μίχο...


Ακριβώς τα αντίθετα δηλαδή σε σχέση μ’ αυτά που επικαλέστηκε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα  «Καθημερινή», σύμφωνα με τις οποίες ο νέος δήμαρχος ερμήνευσε λανθασμένα το μήνυμα της κάλπης...!

Αν όντως ισχύει η πληροφορία για την απουσία του ιδρυτή του antigoldgr.org από την τελετή, κατά τη γνώμη μας, αποκλείεται ένας τέτοιος λόγος να στάθηκε η αφορμή για να μην παραστεί στη διαδικασία. Δεν ιδρώνει το αυτί του από κάτι τέτοια.

Θεωρούμε πιο πιθανό, πως επέλεξε την εξ αποστάσεως παρακολούθηση της, καθώς από μέρες πριν ήταν γνωστό πως το κλίμα περιμετρικά του κέντρου πολιτισμού της Ιερισσού δεν θα ήταν και το πλέον πολιτισμένο...

Το σκηνικό που διαμορφώθηκε τελικά στον περιβάλλοντα χώρο τέλεσης της ορκωμοσίας προφανώς και δικαίωσε την επιλογή της απουσίας του.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά είστε αφελείς ή τους παριστάνετε;Εσείς τι λέτε ο αρχέγονος ακτιβιστής δεν έχει σχέση με το σκηνικό τρομοκρατίας που στήθηκε πάλι;Ο στρατός του ήταν αυτοί οι 100-200.
Οι κατηγορίες που κουβαλάει δεν του επέτρεψαν να είναι παρόντας στην εκδήλωση.Αν δεν τις είχε..., άλλα θα συζητούσαμε σήμερα.Σαν εκείνα που έγιναν το Μάρτιο του 2012.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ 1 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:42 μ.μ.

Σεβαστή η άποψη σας. Επιτρέψτε τουλάχιστον σ' εμας όσο και αφελείς και να μας περνάτε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και ακριβείς πριν διατυπώνουμε σχόλια και απόψεις σαν τη δική σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

@11:03 Ναι εκεί ήταν.Στο Ματάκο και τσακώνονταν με κάτι τσίπουρα και χταπόδια.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να μάθετε ο αρχέγονος απουσίαζε στο Άγιο Όρος. Το κίνημα χρειάζεται ένα θαύμα για να συνεχιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Η μάνα του φεύγα δεν έκλαψε ποτέ... και ο αρχέγονος το ξέρει πολύ καλά αυτό!