Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ... #SKOURIES ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Όπως μεταδόθηκε πριν από λίγο στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σίας Κοσιώνη στο ρ/σ "ΣΚΑΪ 100,3" την προσεχή Παρασκευή το απόγευμα θα επισκεφτεί τις Σκουριές (!!!) ο Αλέξης Τσίπρας.

Βέβαια, θα ήταν όντως πολύ ενδιαφέρον, αν επισκέπτονταν τις Σκουριές και όχι τις... #skouries o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή πρόκειται για τη γνωστή και χιλιοπαιγμένη παρανόηση, μάλλον η είδηση θα αφορά την επίσκεψη του στην Ιερισσό. 

Εκτός και αν ο κ. Τσίπρας πιστεύει ή νιώθει, ότι έφτασε η ώρα για να επισκεφτεί και τις γνήσιες Σκουριές, όπου εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά προσφέρουν παραγωγικό έργο για να υλοποιηθεί η μεγαλύτερη μεταλλευτική επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως και να' χει είναι κάτι που δε μείνει αδιευκρίνιστο από την Κουμουνδούρου.

Ως γνωστόν, ο κ. Τσίπρας το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για την καθιερωμένη βόλτα, ομιλία και συνέντευξη τύπου που κάνει και δίνει ο έκαστοτε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της Διεθνούς 'Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε γίνεται να ανέβει στις Σκουριές. Ποιός θα τον ξεναγήσει; Η Κατερινα ήταν πρωην εργολάβος και αν δεν έχει σκονάκι μπερδεύει τα λόγια της. Ο Λάζαράκος; θα ξεχαστεί και θα πάει να κάνει μανούρα με τα ΜΑΤ. Όλοι άλλοι είναι υπόδικοι και επικοινωνιακά δε συμφέρει τον Αλέξη τέτοιου είδους φωτογραφία...