Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ "SOS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ" ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3

Στο βίντεο που ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας παραδέχεται ότι το κόμμα του δεν έχει βρει λύση για την άμεση αντιμετώπιση του απειλητικού φάσματος της ανεργίας, που ενδεχομένως να βρεθούν οι μεταλλωρύχοι, όταν έρθουν στην εξουσία και κλείσουν το μεταλλείο υπάρχει και κάτι άλλο που προκάλεσε αίσθηση σε όσους το παρακολούθησαν.

Είναι η εμφάνιση και η ερώτηση-τοποθέτηση που έκανε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη κ. Γιώργος Ζουμπάς, ο οποίος επέλεξε να εμφανιστεί στο στούντιο της ΕΡΤ3 με τυρκουάζ μπλουζάκι "SOS Χαλκιδική".

Ήδη έχουμε γίνει αποδέκτες κάποιων όχι και τόσο θετικών σχολίων επ' αυτού τους θέματος, σε σχέση πάντα και  με τις διακηρυχθείσες ενωτικές προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής.

Την άποψη μας θα τη δημοσιεύσουμε σε προσεχή ανάρτηση.

2 σχόλια:

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Να υπενθυμίσουμε σε ορισμένους σχολιαστές ότι δυστυχώς χάνουν το χρόνο τους στέλνοντας μας σχόλια με βρισιές και χυδαιότητες.

Αν βέβαια αυτό λειτουργεί για εκείνους ως εκτόνωση κανένα πρόβλημα, αλλά μέχρι εκεί...

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον είναι τυρκουάζ το μπλουζάκι του προέδρου. Δεν είναι μαύρο.
Το λές και βήμα προς την ενότητα αυτό.