Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Ο Δήμος Αριστοτέλη εξέδωσε ανακοίνωση  για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στην Ιερισσό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε βάρος οχημάτων εργαζομένων στα μεταλλεία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για τις επιθέσεις σε βάρος οχημάτων δημοτών μας στην Ιερισσό. 

Αναμφισβήτητα, τέτοιους είδους ενέργειες είναι κατακριτέες και ασύμβατες με την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να ενωθούν όλοι οι δημότες ξεπερνώντας τις τεχνητές αντιθέσεις μεταξύ τους βρίσκοντας λύση στα σημαντικά προβλήματα του τόπου μέσα από τη δημοκρατία και το διάλογο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές για το συμβάν ενώ ο Αντιδήμαρχος Σταγείρων-Ακάνθου κ. Δ. Ψιλιάγκος με τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Γ. Ζουμπά συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων.

Σύσσωμη η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με όλους τους πολίτες, θα προσπαθήσει από το μέρος που της αναλογεί, να εξαλειφθούν τέτοια μεμονωμένα περιστατικά που δηλητηριάζουν τη συνοχή των δημοτών αποπροσανατολίζοντας το Δήμο από τα πραγματικά του προβλήματα και την προσπάθεια όλων για να γυρίσει σελίδα ο τόπος στην κατεύθυνση της ευημερίας και προκοπής."