Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΕ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΣΤΙΣ... #SKOURIES

Τον... αδικήσαμε τον τσολιά της "Ελληνοφρένειας". Τον αδικήσαμε γιατί εν αγνοία μας βάλαμε πολύ ψηλά τον πήχη της ηθικής και συμβολικής αξίας και σημασίας κάποιων πραγμάτων που για τον ίδιο απλά δεν υφίστανται, όπως φαίνεται...

Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του blog, οι οποίοι έτυχε να ακούσουν τη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή, οι συντελεστές της, εμμέσως πλην σαφώς, έδωσαν μια εξήγηση για την προκλητική συμπεριφορά του τσολιά τους στις #skouries την περασμένη Κυριακή, όπου για τις ανάγκες της τηλεοπτικής τους εκπομπής κρίθηκε σκόπιμο να "παρελάσει" με τα τσαρούχια του επάνω στις ντάνες των ξύλων που έχουν τοποθετηθεί ένθεν και ένθεν του δρόμου προς το μεταλλευτικό εργοτάξιο των Σκουριών.

Κατά την περιγραφή λοιπόν ενός παραγωγού της "'Ελληνοφρένειας" ο... βωμός του εγχώριου καθεστωτικού ακτιβισμού, οι #skouries, είναι "στέπα θανάτου" και τα ξύλα που κόπηκαν με κόπο και ιδρώτα από εργαζόμενους και θα ζεστάνουν το χειμώνα που είναι προ των πυλών χιλιάδες κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδικής είναι "πτώματα"...!

...Πατούσε επί "πτωμάτων", όπως μας ενημέρωσαν...!
 Μετά απ' αυτή την κυνική, αν μη τι άλλο, παραδοχή γίνεται αντιληπτό, ότι ο τσολιάς της "Ελληνοφρένειας" πατούσε συνειδητά επί... πτωμάτων και επομένως περιττεύει η οποιαδήποτε άλλη συζήτηση επί του θέματος.

Είμαστε βέβαιοι πως αυτή η μακάβρια αντίληψη των συντελεστών της εκπομπής, γύρω από το ξύλο επεκτείνεται και σ΄άλλες δραστηριότητες της καθημερινότητας, που πρωταγωνιστεί η χρήση και η εφαρμογή του ξύλου. 

Δηλαδή, δεν πρέπει να κοιμούνται σε ξύλινα κρεβάτια, δε ζεσταίνονται από τζάκια ή ξυλόσομπες, δεν τρώνε ποτέ επάνω σε ξύλινο τραπέζι και εξυπακούεται πως αποφεύγουν συνειδητά τα εδέσματα που έχουν ψηθεί στα κάρβουνα.

Αέριο και πάλι αέριο..., γιατί οι "Ελληνοφρενείς" και το ρεύμα λογικά θα το βρίσκουν ενεργοβόρο και μη φιλικό προς το περιβάλλον που θέλουν να υπάρχει γύρω τους. 

Όσοι θέλετε να ακούσετε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της "Ελληνοφρένειας" και ακούστε την εκπομπή στις 2 Οκτωβρίου του 2014.. Όπως μας ενημέρωσαν η αναφορά για τις Σκουριές γίνεται κοντά στο 18ο λεπτό.






1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που κανει αυτος προσβαλλει την στολι του τσολια λυπαμαι