Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ" ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

Το νέο δυσάρεστο περιστατικό κοινωνικού ρατσισμού σε βάρος εργαζομένου των μεταλλείων Κασσάνδρας σημειώθηκε σε καφετέρια - ουζερί των Ν. Ρόδων χθες το απόγευμα.

Ο εργαζόμενος της "Ελληνικός Χρυσός" και κάτοικος των Ν. Ρόδων, όπως κατήγγειλε, με το που πήγε να δώσει την παραγγελία του τον ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να τον σερβίρουν εξαιτίας της επαγγελματικής ιδιότητας του.

Έπειτα απ' αυτή την προσβλητική εξέλιξη ο εργαζόμενος έφυγε από το κατάστημα και μετέβει στο αστυνομικό τμήμα της Αρναίας, για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της ιδιοκτησίας του καταστήματος.

Παράλληλα, ο εργαζόμενος ενημέρωσε και το μεταλλευτικό σωματείο που είναι μέλος. 

Ακούγεται ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει νιώσει πολύ άσχημα μετά το συμβάν. Μακάρι να έχει βάση αυτή η φήμη και να ακολουθήσουν οι ανάλογες ενέργειες από την πλευρά του, έτσι ώστε να μην φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, καθώς έτσι το μόνο που θα συμβεί θα είναι να πέσει ακόμη περισσότερο νερό στο μύλο της διχόνοιας και της κοινωνικής πόλωσης.

Σ΄ ένα μήνα από σήμερα μπαίνουμε στο 2015...

Πηγή ανάρτησης: ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος ήταν η συμπεριφορά του καταστηματάρχη και ο εργαζόμενος όμως.... παιδί μπουμπούκι!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα Ν,.Ρόδα!
Όταν όλο το χωριό αγωνίζεται για να σταματήσει την καταστροφική <>,αυτοί οι λιγοστοί τύποι και εννοούμε τους νεομεταλλωρύχους σαφώς και είναι όντα άνευ υπόληψης.

Πολλοι και πολλές στερούμαστε της οικονομικής ευχέρειας ΑΛΛΑ, να μη ξεχνάμε: ΒΑΘΕΙΑ ΨΥΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Έχουν @8:00 μμ. τα φασιστοειδή και οι ρατσιστές ψυχή βαθιά;;;;;;;;;;
Οι νεοροδιάτες δεν ήταν έτσι. Τα αιώνια κουσούρια της ιερρισούς μιμούνται, που το συντονιστικό τα έκανε και μόδα πανάθεμα τους!

Ανώνυμος είπε...

'Οντα ανευ υπόληψηs είναι αυτοί(και οι φίλοι αυτών) που κάνουν όσα κάνουν στουs μεταλλωρύχουs.Το να δουλέψειs σε μεταλλεία θέλει κότσια και λεβεντιά.Αυτοί οι επαναστάτεs του 'γλυκού νερού'(ειδικά αυτοί στην Ιερισσό,που απο παραδοσιακά οπάδοι τηs Δεξιαs τα τελευταία χρόνια το τοπικιστικό μίσοs τουs για τον ...αρχιτύρρανο Πάχτα, τουs μετάλλαξε σε..Βελουχιώτηδεs!) αμφιβάλλω εαν θα είχαν το κουράγιο να πάνε σε τέτοιου τύπου δουλειέs.Είναι τιμή να εργάζεται κάποιοs σε μεταλλεία και σε βαριά βιομηχανία διότι συμβάλει δυναμικά στην οικονομική συγκρότηση του κράτουs!Επιτέλουs kαταλαβετέ το!το μέροs έχει μεταλλευτική παράδοση.Το πάντρεμα μεταλλευτικήs και τουριστικήs δραστηριότηταs είναι αναγκή επιβεβλημένη διότι το κακό που θα έρθει εάν θεωρητικά μελλοντική (λέμε τώρα)κυβέρνηση Συριζα βάλει χέρι στα μεταλλεια (την οικονομική ατμομηχανή του Δήμου και αυτό θα το καταλάβουν σύντομα προs δημαρχείο πλευρά)θα δημιουργηθούν πολύ επικινδυνεs καταστάσειs.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα δηλαδή τα εχετε με τους "νεομεταλλωρυχους" και όχι με τους "παλαιομεταλλωρυχους"?Τι άλλο θα επινοήσετε ακομη? Οσο για το αν είναι ατομα αξιολογα ή όχι, ολοι σε ένα χωριο μεγαλώσαμε και ξερουμε τον καθενα και από την καλη και από την αναποδη γι΄ αυτό μην χτυπιέσαι να μας πεισεις.

Ανώνυμος είπε...

8.00 μ.μ. η οικονομικη σου κατασταση με αφηνει παντελως αδιαφορο. το ότι καποιοι επελεξαν να δουλεψουν σε μια συγκεκριμενη επιχειρηση δεν σημαινει ότι δεν ειχαν να φανε όπως σας αρεσει να λετε. είναι δημοκρατικο (αν δεν θυμασαι τι σημαινει η λεξη ανοιξε λεξικο) και αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να επιλεγει το επαγγελμα του. δεν το ξερα να βγω με την ντουντουκα στο χωριο για να ρωτησω την γνωμη σας.

Ανώνυμος είπε...

τι λέτε ρε σεις???
μήπως πρέπει να δώσω ονόματα στην δημοσιότητα, που γυναίκες μεταλλωρύχων περιφέρονται σε καταστήματα του Νεοχωριου και απειλούν με εμπάρκο τους ιδιοκτήτες τους, αν επιτρέψουν να μπουν στα καταστήματα τους αντιδρώντες του Νεοχωρίου.
ποιος ρίχνει λάδι στην φωτιά τώρα οι αντιδρώντες ή εσείς?

Ανώνυμος είπε...

11.19μμ. εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το βοδι

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντυπωση οτι η εταιρια κερδιζει βαζοντας στη μεση τους ιθαγενεις να τρωγονται μεταξυ τους...

Ανώνυμος είπε...

Το επόμενο βήμα: Μη σερβίρετε εβραίους και gay!!! Το εκπληκτικό είναι πως η καφετέρια βρήκε και υποστηρικτές!!! Μπράβο, ρε....

Ανώνυμος είπε...

αρχισαν πια και οι τελευταίοι να κατάλαβαινουν ότι το παιχνιδι είναι χαμενο και ηταν στημενο από την αρχη και οσο το καταλαβαινουν τοσο σκυλιαζουν. οσο για το αν ειμαστε οι μεταλλωρυχοι ατομα με υποληψη στα νεα ροδα ή όχι αυτό που θα σας πω είναι ότι ειμαστε 10 και ειστε 1000. προσπαθήσατε με ολους τους τροπους να μας ριξετε. εμεις όμως ειμαστε εδώ δυνατοι και δεν μας αγγιζει τιποτα από οσα εχετε κανει



Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει.Απο εδω και περα το συγκεκριμενο καφε-μπαρ θα σερβιρει μονο σκετο ελληνικο(πικρο)της παρηγοριας,γιατι δεν τους βγαινουν τα χαρτια!