Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑΝΙ ΣΕ ΙΧ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τους "Εργολήπτες Χαλκιδικής" φωτογραφίες από τις νέες επιθέσεις που σημειώθηκαν στην Ιερισσό σε βάρος 6 οχημάτων εργαζομένων της "Ελληνικός Χρυσός".

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση μας οι εργαζόμενοι βρήκαν τα οχήματα τους τρυπημένα σε διαφορά σημεία του αμαξώματος τους. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως για να προκληθεί τέτοιου είδους ζημιά οι δράστες πρέπει να είχαν στην κατοχή τους τρυπάνι...!!!

Είναι αλήθεια πως αυτού του είδους οι φθορές σημειώνονται για πρώτη φορά, καθώς στις προηγούμενες επιθέσεις  είχαν χρησιμοποιηθεί από εκρηκτικοί μηχανισμοί μέχρι μπογιές και διαβρωτικό οξύ.


Να υπενθυμίσουμε ότι όλα αυτά συνέβησαν στην Ιερισσό ανήμερα της "παγκόσμιας ημέρας ανθρωπίνων δικαιωμάτων", ενώ οι "antigold" που δεν αναγνωρίζουν και δεν σέβονται ούτε το δικαίωμα της επιλογής της μεταλλωρυχικής εργασίας ετοιμάζουν σήμερα συγκέντρωση στο Χοντρό Δέντρο για να τιμήσουν την "παγκόσμια ημέρα βουνού"... 


Ότι και να πει κανείς θα είναι λίγο για τον παραλογισμό που έχει κυριεύσει το μυαλό ορισμένων που θέλουν και να αυτοπροσδιορίζονται ως άτομα με κοινωνικές και οικολογικές ευαισθησίες.
 



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη και το δημοτικό συμβούλιο να βγάλουν ψήφισμα και να καταδικάζουν τέτοιες πρακτικές.

Ανώνυμος είπε...

αυτες οι τρυπες εγιναν απο χαλαζι.
δεν αφηνεται τα σαπια λεω εγω...

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ειναι απο τα 'καρφια' που στελνει ανα διαστηματα ο συντροφος αστεριξ.Που θα παει ομως θα γυρισει ο τροχος και θα βρει το δικαιο του ο εργατικος.
ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Ναι και το χαλαζι επεσε τυχαια σε πεντε μονο αυτοκινητα....ελεος,μιλας και σοβαρα....

Ανώνυμος είπε...

2:20
Βρες μας το χαλάζι για να πάμε να πάρουμε αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ...
Ντροπή να κάνετε πλάκα με τον πόνο βιοπαλαιστών.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν είναι άνθρωποι είναι μισάνθρωποι. Τρυπήσανε το αυτοκίνητο οικογενειάρχη με νεογέννητο παιδί. Τόσο άδεια ψυχή κουβαλάνε.
Μίχος + ενότητα + τρίχες κατσαρές

Ανώνυμος είπε...

Σωπα οπου να ναι θα σημανουν οι καμπανες....παλι καλα που καποιος προνοησε και τωρα δεν μπορουν πια να κρυφτουν...

Ανώνυμος είπε...

Τι φταιει ο μιχος ρε παιδια;εδω δε μπορει ο αγγελογλου να κανει κατι,που ειναι και παπας.!