Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΟΥ - ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος και ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα με τον υπουργό εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο με θέμα τη δρομολόγηση λύσεων μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν οι συνεχείς και σφοδρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών στο οδικό δίκτυο του δήμου αλλά και στα σπίτια κατοίκων.

Ο κ. Μίχος ζήτησε την άμεση εκταμίευση κονδυλίων κονδυλίων που απαιτούνται για την επείγουσα αποκατάσταση της οδικής σύνδεσης των οικισμών του Δήμου οι οποίοι παραμένουν αποκομμένοι λόγω των καθιζήσεων που έχουν υποστεί τα οδοστρώματα. 

Να σημειώσουμε ότι τεχνικές παρεμβάσεις χρειάζονται οι δρόμοι Νεοχωρίου – Βαρβάρας, Ολυμπιάδας – Βαρβάρας και Ιερισσού – Ξηροποτάμου. Άμεσης προτεραιότητας, είναι και η κατασκευή παρακαμπτήριου δρόμου στο Δεβελίκι για την εξυπηρέτηση του οικισμού, ενώ παράλληλα απαιτούνται και πόροι για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν δεκάδες νοικοκυριά.


Ο κ. Ντινόπουλος δεσμεύτηκε στο δήμαρχο Αριστοτέλη και το βουλευτή Χαλκιδικής ότι θα δρομολογηθούν τάχιστα όλες οι αναγκαίες διαδικασίες για την εξεύρεση και διάθεση των χρημάτων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτής της έκτακτης και πολύ σοβαρής κατάστασης που έχει βρεθεί ο δήμος και οι κάτοικοι του εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών.

Πηγή ανάρτησης: halkidikifocus.gr 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος μας εκτός από τις ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία να βρεί λύση και για τους κατοίκους της Ιερισσού που καταστρέφεται η περιουσία τους από τους παλαβούς antigold.
Σε ποιον πρέπει να απευθυνθούμε για να αποζημιωθούμε για τις καταστροφές στα αυτοκίνητα μας; Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη γι' αυτή την κατάσταση που μας έχει ρημάξει οικονομικά;

Ανώνυμος είπε...

επιτελους ενας να δειξει ενδιαφερον για τους εργαζομενους τις ιερισσου

Ανώνυμος είπε...

@ 12 Δεκεμβρίου 2014 - 5:20 μ.μ.

Αγαπητέ, απλά πήγαινε στον Τσίπρα να του το πεις. Τώρα που θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας πάρουν μαζί με τον Μίχο από μια Πόρσε όπως και με τους άλλους που τους έχει υποσχεθεί ότι θα κλεισει τα μεταλλεία. Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως μου θυμίζει το ανέκδοτο με εκείνον το μονοούμπαλο που πήγε να ζητήσει από τον Παττακό χάρη για το άλλο του και βρέθηκε με άλλους που ζητούσαν σπίτια. Φαντάζομαι το ξέρεις το ανέκδοτο και την απάντηση που πήρε.

Ανώνυμος είπε...

Για τον @5:20 μμ

Στο συντονιστικό να πάτε.Όχι στο δήμο. Βάλτε δικηγόρο και ζητείστε αποζημιώσεις όλα τα θύματα.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @9:20

Για ευνόητους λόγους δεν γίνεται να δημοσιεύσουμε το σχόλιο σου.

Αν ισχύουν αυτά που αναφέρεις σημαίνει ότι είμαστε ενώπιον μια πολύ σοβαρής υπόθεσης, που κατά τη γνώμη μας τα στοιχεία της πρέπει να τα εξετάσει η δικαιοσύνη.