Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η "ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ" ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πλημμύρισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η Παραμυθοχώρα, που άνοιξε τις Χριστουγεννιάτικες πόρτες της καλωσορίζοντας παιδιά και μεγάλους, μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα χαράς και ενθουσιασμού στο Στρατώνι το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο χωριό στη Χαλκιδική, που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί και αντέχει χάρη  στην αγάπη και τον εθελοντισμό των κατοίκων και των  φορέων του Στρατωνίου, διατηρώντας έτσι ένα Χριστουγεννιάτικο “όνειρο” ζωντανό, με πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Κατσαβαβάκης και κ. Γεώργιος Γλυνιαδάκης, οι  τοπικοί σύμβουλοι του Στρατωνίου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, ενώ το καλοσώρισμα έκανε  ο Πρόεδρος της κοινότητας του Στρατωνίου κ. Νίκος Ζαγοράκης. Την κορδέλα έκοψαν πλήθος ενθουσιασμένων παιδιών μαζί με τον Άγιο Βασίλη.


Ακολούθησε ένα μαγικό θέαμα με πυροτεχνήματα υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής Μπάντας της Δ.Ε. Τρίγλιας και τα παιδιά αμέσως μετά γέμισαν το Σπιτάκι του Άγιου Βασίλη με ευχές και κάλαντα.


Η Παραμυθοχώρα, που έχει καθιερωθεί πια στη συνείδηση όλων αλλά κυρίως των μικρών φίλων της ως ένα δρώμενο με ξεχωριστή  ταυτότητα και περιεχόμενο, αποτελείται από έξι σπιτάκια, το κάθε ένα με το δικό του θέμα- το Σπίτι του Αγίου Βασίλη, το Ταχυδρομείο, το Σπίτι των Κατασκευών, των Ξωτικών και των Τεχνών, το Σοκολατόσπιτο και το Παραμυθόσπιτο.


Και φέτος το τρενάκι κάνει βόλτες στο χωριό, η Λίμνη των Ευχών μαζεύει τις επιθυμίες των παιδιών ενώ στο Λούνα Παρκ προστέθηκε το Τραμπολίνο και το καινούριο Παγοδρόμιο MagicIce, που έκλεψαν τις καρδιές των μικρών επισκεπτών.

Η  χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα εμπλουτίζεται σε όλη τη διάρκεια της δράσης αυτής από πλήθος εκδηλώσεων που θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Παραμυθοχώρας (www.paramythoxora.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για τους επισκέπτες από τη  Θεσσαλονίκη θα υπάρχει λεωφορείο για την δωρεάν μετακίνησή τους, ενώ η είσοδος θα κοστίζει -όπως και πέρυσι- ένα μεγάλο χαμόγελο!

Σας περιμένουμε όλους!

Καλές γιορτές - Καλά Χριστούγεννα!

Η Ομάδα της Παραμυθοχώρας

www.paramythoxora.gr
info@paramythoxora.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 693 725 7375

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το φάντασμα των χριστουγέννων υποδύεται ο πάχτας????

καλές γιορτές σε όλα τα παιδιά!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστερίξ αυτό που θέλεις είναι μια ζωή για λίγους και πείνα για πολλούς. Και η εργατική τάξη πρέπει να ζήσει.

Ανώνυμος είπε...

16 Δεκεμβρίου 2014 - 2:38 π.μ.

μάλλον κάτι το καταλαβαίνεις ανάποδα σ αυτό που λες..!!!
δεν νομίζω ότι ο Σαμαράς κοίταξε την εργατική τάξη.
Αυτό το βλέπουμε εδώ και 3-4 χρόνια με τα μνημόνια.
οι λίγοι που λες είστε εσείς με τις ευλογίες του Πάχτα.

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστερίξ είσαι απ' αυτούς που εκπροσωπείς με σχόλια σου το ΣΥΡΙΖΑ και τους anti. Εσύ και το κόμμα που υποστηρίζεις θέλετε να κλείσετε το μεταλλείο. Να βγούν στο δρόμο 2.000 εργαζόμενοι για να πουλήσετε εσείς τη μεταλλευτική γή σε οικόπεδα.
Δεν πάτε καλά και σε ενοχλεί απο πάνω που σου λέω ότι νοιάζεσαι για τους λίγους.

Ανώνυμος είπε...

16 Δεκεμβρίου 2014 - 11:03 μ.μ.

πραγματικά είσαι για γέλια...

ΑΣΤΕΡΙΞ