Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ "ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ"... ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Φωτογραφίες)

Μια από τις συνηθισμένες "κακοτεχνίες" που αφήνουν πίσω τους
οι "antigold" κάθε φορά που ανεβαίνουν για... ειρηνική διαδήλωση στις Σκουριές
Παραδοσιακά πλέον οι... οικολόγοι μας κάθε φορά που ανεβαίνουν στις Σκουριές "για να διαδηλώσουν μαζικά για τα πιστεύω τους", όπως μας... διαφώτισε και σε πρόσφατο δελτίο τύπου ο δήμος Αριστοτέλη φροντίζουν να αφήνουν πίσω τους και ένα σωρό κακοτεχνίες...

Εκτός από τα συνήθη επικοινωνιακά εφέ, που την περασμένη Κυριακή είχαν ως "θέμα" την πυρπόληση της σακαράκας του "ghost rider" έξω από το εργοτάξιο για να τραφούν με το αναγκαίο οπτικό υλικό οι αντιμεταλλευτικές εφημερίδες, sites και blogs τους, το έχουν σαν... τάμα στα "πνεύματα του βουνού" να καταστρέφουν και πινακίδες οδοσήμανσης και κολώνες ηλεκτροφωτισμού, που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από τον κόμβο του Χοντρού Δέντρου προς το εργοτάξιο των Σκουριών.

Το "πριν" και το "μετά" του αναπόσπαστου επικοινωνιακού αρτοθεάματος
που προσφέρουν οι "antigold" φίλοι του δάσους στις Σκουριές
Εκτός από τις προφανείς δυσχέρειες που προξενούν στους οδηγούς των διερχόμενων βαρέων οχημάτων και ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί εξαιτίας αυτών των φθορών κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, νομίζουμε ότι μ' αυτόν τον τρόπο εκθέτουν και τη συνοδοιπόρο τους βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5" χαρακτήρισε αυτό το δρόμο ως τον καλύτερο που υπάρχει σ' ολόκληρη τη Χαλκιδική. "Ένας δρόμος εφάμιλλος της "Εγνατίας οδού", όπως είπε χαρακτηριστικά.


Για όσους τυχόν δεν πιστεύουν ότι η κ. Ιγγλέζη είπε κάτι τέτοιο, μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΏ, μαζί με όλα τα υπόλοιπα άκρως ενδιαφέροντα που δήλωσε. 


Η ατάκα της κ. Ιγγλέζη είναι στο 40ο δευτερόλεπτο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακολουθεί παρατήρηση από τον δημοσιογράφο της ραδιοφωνικής εκπομπής, που συμβουλεύει την κ. Ιγγλέζη να μην το λέει συχνά αυτή την αλήθεια, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα... (!!!)

Το πως αντέδρασε η κ. Ιγγλέζη σ' αυτή τη νουθεσία σας αφήνουμε να το διαπιστώσετε μόνοι σας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Κατερινιώ που έμπλεξες; Ούτε μια αλήθεια δε σ' αφήνουν να πείς.
Αν ένας ραδιοφωνατζής του ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δύναμη να ευθυγραμμίζει δημοσίως μια εκπρόσωπο του ελληνικού κοινοβουλίου δημοσίως και στον άερα και εκείνη χαριτωμένα να υποκύπτει δεν μπορώ να φανταστώ τι χουντάρα επικρατεί σ' αυτό το κόμμα απ' άλλους αφανείς κέρβερους και μυστικοσυμβούλους του Alexis!

Ανώνυμος είπε...

Να είναι σίγουροι όλοι αυτοί που κάνουν αυτές τις ασχήμιες που τις θεωρούν και μαγκιά ότι σε λίγα χρόνια θα αισθάνονται το λιγότερο θύματα που έστω και για μια ιδεολογία της νιότης τους μάχονταν για να κλείσει το καλύτερο μεταλλείο της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερίζων φασισμός στο μεγαλείο του.

Ανώνυμος είπε...

To "μαζικά" δεν υπάρχει κύριε Μίχο σ' αυτη την γκρούπα τραμπούκων, αν δεν έρθουν οι χαρτζιλικωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και τα αναρχομπάχαλα.