Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: 306 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟ 2015

Πανοραμική φώτο από τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας
Mε εκτενή ανακοίνωση της 20ης Ιανουαρίου, η Eldorado Gold Corporation δημοσίευσε τα παραγωγικά της αποτελέσματα για το 2014 και τους στόχους για το 2015 για το σύνολο των μεταλλευτικών της έργων.

Στην ανακοίνωση με τίτλο: “Ρεκόρ Ετήσιας Παραγωγής με συνολικό κόστος 780 δολ/ουγγιά” παρουσιάζονται τα οικονομικά δεδομένα και αποτελέσματα και ο ρόλος της Ελλάδας σε αυτά αλλά και οι προβλεπόμενες επενδύσεις στα έργα της Ελληνικός Χρυσός, μέσα στο 2015.

Η Eldorado Gold για τις επενδύσεις και τα έργα της Ελληνικός Χρυσός στην Ελλάδα, μέσα στο 2015:

·  Τα συνολικά κεφάλαια που θα επενδυθούν εντός του 2015 στα μεταλλευτικά έργα της Χαλκιδικής φτάνουν τα 306 εκ. δολάρια.

·  Στην Ολυμπιάδα, η επανεπεξεργασία παλαιών τελμάτων, θα συνεχιστεί το 2015 αποδίδοντας 20 χιλιάδες ουγκιές χρυσού. Η πρόβλεψη για κεφαλαιουχικές δαπάνες αφορά ποσό 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει τη σήραγγα που θα συνδέει την περιοχή του Μαντέμ Λάκκου με την Ολυμπιάδα, την ανάπτυξη της υπόγειας εκμετάλλευσης και τη νέα φάση κατασκευής του χώρου απόθεσης στον Κοκκινόλακα.
Μεταλλείο Ολυμπιάδας
·    Για το αναπτυξιακό έργο στις Σκουριές ο ετήσιος προϋπολογισμός προβλέπει περί τα 200 εκ. δολάρια σε αναπτυξιακά κεφάλαια, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για τη συνέχιση των κατασκευαστικών εργασιών, της υπόγειας ανάπτυξης και της έρευνας. Η περάτωση του έργου στις Σκουριές έχει προγραμματισθεί για τα τέλη του 2016.
Πανοραμική φώτο από το μύλο λειοτρίβισης στις Σκουριές
   Στη διάρκεια του 2015, για το έργο του Στρατωνίου αναμένεται να δαπανηθούν 6 εκ. δολάρια, ποσό που περιλαμβάνει τις υπόγειες ανακατασκευές και αντικαταστάσεις εξοπλισμού, τις περιβαλλοντικές υποδομές και την έρευνα.
Φώτο από το έργο εκτροπής του Κοκκινόλακα
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Eldorado Gold και τον σχεδιασμό του 2015 για την Ελλάδα.

Αναδημοσίευση από www.hellas-gold.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο σιγά την επένδυση!Τι αξία έχουν 306 εκατομύρια ευρώ μπροστά στα κάτωθι,όπως αυτά προκύπτουν από το πρόγραμμα μεταβατικής-εναλλακτικής απασχόλησης των antigold:
1358 kg μέλι
86.5 kg ρίγανη
1800 kg μανιτάρια
155 kg σαλιγκάρια
Σε καλή μεριά.

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ-ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ?ΚΑΙ Η ΤVX ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΜΑΣ!ΕΔΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ .ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΜΑΣ!ΝΙΣΑΦΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!