Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ANTIGOLD" ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ...? (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ανυπέρβλητα εμπόδια που παρουσιάζονται από την πλευρά της πολεοδομίας Αρναίας και των "antigold" για να δικαιολογήσουν τα... ανεξήγητα και εν προκειμένω την καθυστέρηση στην έγκριση της άδειας δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού εξάπτουν την φαντασία αλλά και το χιούμορ του μεταλλευτικού κόσμου της ΒΑ Χαλκιδικής.

Σε ανάρτηση στη σελίδας μας στο facebook μια φίλη πόσταρε ένα πολύ ωραίο βιντεο διάρκειας μόλις 3':40" που καυτηριάζει με απόλυτα σατυρικό τρόπο την κάκιστη νοοτροπία κάποιων δημόσιων λειτουργών, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι μειοψηφία σε σχέση με το ότι επικρατούσε στο πρόσφατο παρελθόν.

Το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή "Καρντάσιανς" του ΑΝΤΕΝΝΑ και πριν γελάσουμε με την ψυχή μας, καθώς ακολουθεί, θα ευχηθούμε και αυτή η κωλυσιεργία από την πλευρά των δημοσίων λειτουργών μας στην πολεοδομία του δήμου Αριστοτέλη να είναι μια ακόμη... σύμπτωση, λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών (φόρτος εργασίας και άδειες) που επικαλούνται οι "antigold"... συνήγοροι υπεράσπισης τους και τίποτα περισσότερο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε παραγγελία να κάνατε γι' αυτό το βίντεο καθρέφτη της κατάστασης που επικρατεί δυο ολόκληρους μήνες τώρα στην πολεοδομία και έχει τίτλο "σου κάνω τη ζωή δύσκολη ελληνικέ χρυσέ", γιατί εκτελώ συμβόλαιο για ΣΥΡΙΖΑ-Αntigold-Μίχο.
Με τις υγείες σας!

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο είναι έτσι είναι και πολύ χειρότερο το καλούπι της antigold γραφειοκρατείας. Αν κανείς αποφασίσει να βγάλει στη δημοσιότητα τα παρασκήνια που έχουν παιχτεί σ' όλες τις υποθέσεις που απασχόλησαν τα μεταλλεία με εμπλοκή αντιδρώντων βουλευτών, συνδικαλιστών, κομματαρχών και υπαλλήλων του δημοσίου ο κόσμος θα μείνει άφωνος. Τύφλα να χουν τα wikileaks. Δε μπορεί να διανοηθεί ανθρώπου νους τις πλεκτάνες που έχουν στήσει οι οικολώγοι της χάψας, της μάσας και γενικά της τριφυλής ζωής.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙGOLD TΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ!