Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΕΣ "ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ"... ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Φωτογραφίες)

Εργολάβοι κακοτεχνιών οι "οικολόγοι" του #Skouries
Κάποιοι χαρακτήρισαν... πρωτότυπο το τείχος από τούβλα που έχτισαν οι "οικολόγοι" στο Χοντρό Δέντρο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Κάποιες εφημερίδες μάλιστα,  όπως η "Δημοκρατία" για παράδειγμα έγραψαν γι' αυτό το "ενωτικό"  δημιούργημα, ότι ήταν και "ευρηματικό"!

Από την άλλη πλευρά, κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων αντέδρασαν σ' αυτή την εικόνα και σε σχόλια τους το χαρακτήρισαν ως "τείχος του αίσχους" ή "τείχος της ντροπής".

Κατά την άποψη μας, ήταν ένα ακόμη επικοινωνιακό εφέ, όπου ένας φίλος αναγνώστης σε σχόλιο του ίσως έδωσε τον καταλληλότερο χαρακτηρισμό γι' αυτό το "έργο". Το "τεκμήριο της αυτογνωσίας"...

Όλα αυτά σε πρώτο χρόνο. Σε χρόνο δηλαδή πολύ κοντινό και άμεσο με το γεγονός σαν γεγονός.

Σε δεύτερο χρόνο όμως και πάλι βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι "κακοτεχνίες" των φιλόδοξων οικοδόμων της κοινωνικής ενότητας μας, οι οποίοι ανενόχλητοι μπροστά στα μάτια αστυνομικών (!!!), όπως πληροφορηθήκαμε, ξήλωσαν μπαριέρες, ενώ φρόντισαν να αποτελειώσουν όσες πινακίδες οδοσήμανσης δεν είχαν καταστρέψει ολοσχερώς στην κινητοποίηση που έκαναν στις 28 του περασμένου Δεκέμβρη.


Χρήσιμα και κρίσιμα υλικά που πλαισιώνουν τον καλύτερο δρόμο της Χαλκιδικής, όπως τον χαρακτήρισε και σε συνέντευξη της στο Ρ/Σ "Στο Κόκκινο 105,5" η βουλεύτρια μας κ. Κατερίνα Ιγγλέζη, και που είναι απορίας άξιο γιατί η αστυνομία ενώ είναι παρούσα τις περισσότερες φορές κατά τη φάση της καταστροφής τους δεν επιχειρεί να την αποτρέψει εξηγώντας στους "οικολόγους" μας την αναγκαιότητα τους.

Εκτός και αν έχει ψηφιστεί κάποιος νόμος άγνωστος προς το ευρύ κοινό και σ' εμάς, που να επιτρέπει την καταστροφή πινακίδων οδοσήμανσης, κολόνων ηλεκτροφωτισμού και άλλων υλικών οδικών δικτύων από τον πάσα ένα, παρουσία μάλιστα αστυνομικών οργάνων και αδικούμε κατ' αυτόν τον τρόπο και εμείς τους "εργολάβους" αλλεπάλληλων κακοτεχνιών στο δήμο μας, ενώ εκείνοι είναι απόλυτα σύννομοι!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το λογαριασμό από τα σπασμένα να τον πληρώσει ο λαζούκος με την κατίγκω. Επειδή τα σπάσαν αυτοί μεταξύ τους δε γίνεται να την πληρώνουν άλλοι. Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Ο βαθύτατος κόκκινος φασισμός φέρνει και χιούμορ;
Να κάνετε πλάκα με το χάλι μας και να είστε με το σεις και το σας για τα τραμπουκοειδή παράσιτα...Τι να πώ;
Γιατί τους χαιδεύετε; Τους φοβάστε ή φοβάστε μήπως σας κακοχαρακτηρίσουν;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @13 Ιανουαρίου 2015 - 8:21 μ.μ.

Δε θέλουμε να μας κακοχαρακτηρίσουν!