Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ:"ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΗ (!?) ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

Ποδαρικό με "antigold" δηλώσεις έκανε ο νέος αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στο ρ/σ "Στο Κόκκινο 105,5"

Ο κ. Τσιρώνης  απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις που αφορούσαν την μεταλλευτική επένδυση, που  ταυτόχρονα την εξίσωναν με το ΧΥΤΑ της Κερατέας (!!!!) δήλωσε ότι "λένε ότι η δουλειά αυτή ναι μεν θα φέρει 6.000 νέες θέσεις εργασίας, αλλά δεν λένε ότι θα χαθούν 50.000 θέσεις από τους τριγύρω μικρομεσαίους...(!!!!)"

Επίσης, ο νέος υπουργός τόνισε ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα "πρέπει να γίνει μια ολιστική προσέγγιση". (!!!!)

Όλα αυτά γεννούν κάποια ερωτήματα.

  •  Τι σημαίνει ολιστική προσέγγιση; Υπάρχει πιο ολιστική προσέγγιση στα οφέλη της συγκεκριμένης επένδυσης απ' αυτή που έκανε το ΣτΕ τον Απρίλιο του 2013;
  • Ποιες είναι και που βρίσκονται αυτές οι 50.000 θέσεις εργασίας μικρομεσαίων στο δήμο ή στη Χαλκιδική, που υποστηρίζει ο κ. Τσιρώνης ότι θα χαθούν; Από που προκύπτει αυτός ο αριθμός; Έχουν χαθεί κάποιες θέσεις εργασίας μέχρι σήμερα πχ. σε τουρισμό, γεωργία, μελισσοκομία, κτηνοτροφία, αλιεία; Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση δε θα το γνωρίζαμε όλοι και ο κ. Τσιρώνης βεβαίως;
  • Γνωρίζει ο υπουργός ότι υλοτόμοι, αλιείς, κτηνοτρόφοι, οικοδόμοι, υπάλληλοι του τουρισμού αναζητούν εργασία στα μεταλλεία και κάποιοι απ' αυτούς εργάζονται ήδη;
Και μια τελευταία ερώτηση. 

Πιστεύει ο υπουργός ότι 6.000 θέσεις εργασίας σε τέτοιες εποχές είναι ένας ευκαταφρόνητος αριθμός ή είναι... ολιστικά ψίχουλα οι ήδη υπάρχουσες 1.900;

Τις δηλώσεις του κ. Τσιρώνη μπορείτε να τις ακούσετε εδώ.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις 6000 θέσεις εργασίας στην επένδυση τις αναγνώρισε ο οικολόγος χημικός υπουργός.Τις 50000 θέσεις μικρομεσαίων στην περιοχή που τις ανακάλυψε?Εκτος εαν εννοούσε πληθυσμιακά μικρούς-μεγάλους και παππούδες (που παρακούσανε τον ψεκασμένο-Καμμένο και δεν τους ψηφίσανε).Απο εκεί καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της βιασυνοασχετοσύνης που τον διακατέχει προκειμένου να ευχαριστήσει τους ντόπιους ψηφοφόρους του.
Κελεπούρι,τετραετίας?

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Ο οικολόγος χημικός πολιτικός είναι ο ορισμός της αφασίας.
Αυτός που λέει σαν την κατίγκω ότι δεν είναι τίποτα 6000 θέσεις εργασίας και προφανώς είναι υπερ της ένταξης των μεταλλωρύχων σε προγράμματα ΕΣΠΑ, όταν απολυθούν στις εκλογές του 2009 ως υποψήφιος των οικολόγων πρασίνων και cia ήταν κατά της ομηρίας των συμβασιούχων και των stager στο δημόσιο!!!!!!!!!!
Το καλύτερο όλων είναι στο δεύτερο λινκ που τον ρωτάει ο δημοσιογράφος αν υπάρχει υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και το τυπάκι απαντάει με στόμφο:
"ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!!!!
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ...

https://www.youtube.com/watch?v=JSpIRK0FCPA

https://www.youtube.com/watch?v=Aq45nMT9gFQ




Ανώνυμος είπε...

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ...ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ...ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ,τΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΝ..ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΔΕΝ..ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ!
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!
ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΆΕΙ ΚΑΝΕΊΣ