Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Όπως ενημέρωσε το metalleiachalkidikis.gr συνδικαλιστές εκπρόσωποι των εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός μετέβησαν το πρωί στα γραφεία της διεύθυνσης πολεοδομίας του Δήμου Αριστοτέλη για να ζητήσουν συνάντηση με το διευθυντή της πολεοδομίας και να ενημερωθούν επισήμως για το θέμα που έχει προκύψει με την καθυστέρηση της έγκρισης άδειας κατασκευής του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές.

Η επίσκεψη τους όμως απέβη άκαρπη, καθώς ο διευθυντής της πολεοδομίας δεν ήταν στο γραφείο του. Ούτε φυσικά άλλοι εργαζόμενοι, οι οποίοι όπως μας ενημέρωσαν από χθες "antigold" ιστολόγια βρίσκονται εκτός υπηρεσίας λόγω αδειών.

Τα "antigold" μέσα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την παρουσία των εργαζομένων στα γραφεία της πολεοδομίας, χρησιμοποιώντας πηχυαίους τίτλους όπως για παράδειγμα "εισβολή τραμπούκων στην πολεοδομία Αρναίας"...

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ατυχείς διατυπώσεις, καθώς δεν σημειώθηκε κανένας είδους τραμπουκισμός. Ούτε καν εισβολή. Ενημέρωση ήθελαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, την οποία προφανώς και λόγω φόρτου εργασίας του προϊσταμένου της πολεοδομίας δεν μπόρεσαν να' χουν. 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε πρόβατα! Το σκηνικό είναι συμπαιγνία Μίχου-Συριζα-antigold.
Δεν υπήρξε ποτέ καμία κόντρα και διαφορά Μίχου με ΣΥΡΙΖΑ και antigold.Επικοινωνιακή σταχτη στα μάτια είναι και τίποτα άλλο. Ξυπνάτε χωριανοί. Τα ψέματα τελειώσαν. Οι άδειες των υπαλλήλων της πολεοδομίας είναι φτιαχτές. Οι κυράδες ανήκουν στο συντονιστικό. Ξυπνάτε πρόβατα!