Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΤΟΥ #SKOURIES ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ... ΚΑΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ! (Φωτογραφίες)

Την "ενότητα", όπως εκείνοι την αντιλαμβάνονται, οικοδόμησαν 30 "οικολόγοι" πριν από λίγη ώρα στο Χοντρό Δέντρο.

Πήραν μυστρί, πηλοφόρι, τούβλα και τσιμέντο και έφτιαξαν σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα τοιχίο, αποκλείοντας το δρόμο που οδηγεί προς το μεταλλευτικό εργοτάξιο των Σκουριών.

Μετά την ολοκλήρωση του "έργου" τους έβγαλαν και τις συνήθεις αναμνηστικές φωτογραφίες για να στείλουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το "ενωτικό" μήνυμα τους.

Νομίζουμε, ότι θα είναι εντελώς τραβηγμένο το να αναρωτηθεί κανείς, αν μέσα απ΄αυτή τη δράση οι "οικολόγοι" μας αποκαλύπτουν τυχόν οικονομικά και οικοδομικά συμφέροντα που κινούν τα νήματα των "antigold" ενεργειών τους. 


Ούτε επίσης, θα πρέπει να γίνει ζήτημα το αν είχαν άδεια για να χτίσουν το οικοδόμημα τους μέσα σε δασικό δρόμο...

Για μια ταπεινή επικοινωνιακή δράση πρόκειται που κρύβει και τις κομματικές πικρίες κάποιων εκ των συμμετεχόντων σ΄αυτή και τίποτα περισσότερο. Να ευχηθούμε και του χρόνου!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για τεκμήριο αυτογνωσίας.

Τα άτομα παραδέχονται urbi et orbi (στην πόλη και τον πλανήτη) ότι είναι ΤΟΥΒΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και η κατίγκω πήγε στο χοντρό δέντρο. δεν τις μιλάει ο λάζος της κρατάει μούτρα που τον απέκλεισε από τη βουλευτική λίστα.ο αγώνας τώρα αμαυρώνεται!!!!

Ανώνυμος είπε...

@5:21 Αν είναι και η Ιγγλέζη στο Χοντρό δέντρο τότε πρόκειται για την πρωτη προεκλογικ΄συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο! Βγάλτε φωτό αν υπάρχουν!

Ανώνυμος είπε...

Για τον @5:27
Για πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πολύ κόσμο είχε....

Ανώνυμος είπε...

Αν όλοι οι οπαδοί του σύριζα είναι σαν αυτούς τους Τζιχασυριζιστές Νεάντερταλ τότε οι αναποφάσιστοι ας προσέξουν την ψήφο τους.

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Δεν το χουνε πάντως. Όπου και να βάλουν το χέρι αυτά τα παράσιτα μια ασχήμια και τίποτα άλλο...

υγ. να δημοσιευτεί το σχόλιο μου.δε βρίζω. αξιολογική κρίση κάνω.

Ανώνυμος είπε...

Αν ένας νοικοκύρης πάει να βάλει ένα κεραμίδι στο σπίτι του και τον ρουφιανέψει κανένας γείτονας πλάκώνει το 100, η πολεοδομία, το ΙΚΑ και το ΣΔΟΕ και ίσα που το χάνει το σπίτι του από τα προστίματα και τις κατεγγελίες.
Τα ντερβίσια οι οικωλόγοι όχι μόνο δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα σήμερα, αλλά είχαν και την μπατσαρία παρούσα να τους βοηθάει στο χτίσιμο.Αυτή μάλιστα. Είναι η επανάσταση του προλεταριάτου.

Ανώνυμος είπε...

τους τοίχους της <> μην ξεχνάτε ότι πρώτος τους σήκωσε ο Πάχτας.
15 και σήμερα.....

ΑΣΤΕΡΙΞ

Υ.Γ. ΟΒΕΛΙΞ
εδώ δεν υπάρχουν οπαδοί υπάρχουν ψηφοφόροι έντιμοι και ιδεολόγοι.
σαν φανατισμένος ΠΑΟΚτζης μιλάς...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η ειρωνεία σου 10:44 μμ.Οι "προλετάριοι" όπως τους χαρακτηρίζεις δεν είναι ξεκάρφωτοι. Πριν κάνουν ότιδήποτε έχουν φρόντίσει να πάρουν μαζί τους όλο το σύστημα (αρχές,μπάτσους, δικαστές, δημοσιόγραφους) και να σε πουλάνε και τρέλα. Σήμερα αν χρειαζότανε και άδεια πολεοδομίας θα την είχαν. Η πολεοδομία του δήμου ανήκει πλέον στο συντονιστικό της Ιερισσού. Πολύ μου αρέσει ο συβαριτισμός τους. Είναι για αντιγραφή.... Προσεχώς.....!

Ανώνυμος είπε...

Ο γίγαντας Ρίμπας έγραψε στο τουιτερ: Πρώτη φορά βλέπω δασικό δρόμο με διόδια...! Διαφωνεί κανείς;;;