Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

"ΚΑΙ ΤΟ ΣτΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ! (ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ "ANTIGOLD")"

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Σύμφωνα με την «Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ», ε… συγνώμη, την «Εφημερίδα των Συντακτών» εννοούσα, αναμενόμενη χαρακτηρίζει την απόφαση του ΣτΕ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, Κατερίνα Ιγγλέζη. 

«Ήταν εμφανές ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο από την προηγούμενη απόφαση. Η χρονική συγκυΚατερίνα Ιγγλέζηρία είναι τουλάχιστον περίεργη 32 ολόκληρους μήνες μετά την πρώτη απόφαση αμέσως μετά τις κατηγορηματικές δηλώσεις του υπουργού κ. Λαφαζάνη ότι η κυβέρνηση αντιτίθεται σ’ αυτό το “επενδυτικό” σχέδιο».


«Κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί η στιγμή» δηλώνει στην Εφ. Συν. ο νομικός κ. Μπάλιας, που έχει αναλάβει την τρίτη προσφυγή των κατοίκων, η απόφαση για την οποία δεν έχει ακόμα εκδοθεί. «Η απόφαση δίνει σήμα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος ότι οι δικαστές έχουν επιλέξει πλευρά. Πρόκειται για καθαρά πολιτική παρέμβαση του ΣτΕ υπέρ της επένδυσης».

Κε Μπάλια, πρέπει να δικαιολογήσετε τα χρήματα που παίρνεται για τις προσφυγές, αλλά να προσέχουμε και τι λέμε, ε; Και σε τελική ανάλυση, αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στους θεσμούς της δικαιοσύνης, γιατί υποβάλλετε προσφυγές στο ΣτΕ; Μήπως κάποια απ’ όλες περάσει; Και τότε θα έχει δίκιο το ΣτΕ, που κατά τα λεγόμενά σας «έχει επιλέξει πλευρές και παρεμβαίνει υπέρ της επέμβασης;»… 

Η κα Ιγγλέζη είναι βουλευτής και πρέπει να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους της, οπότε μπορεί να λέει ότι θέλει, έτσι-κι έτσι πολλοί είναι αυτοί που δεν την παίρνουν στα σοβαρά πλέον… Εσείς ως νομικός όμως; Τα λέτε αντιστοίχως για να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας;  Έλλειμμα σοβαρότητας διακρίνω…

Αναδημοσίευση από www.metalleiablog.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Και κάτι ακόμη να προσθέσουμε στο σχόλιο του metalleiablog.

Μόλις προχθές ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αριστοτέλη και εκπρόσωπος του συντονιστικού Γιώργος Ζουμπάς σε συνέντευξη του στη Super TV και τον κ. Γλύκο υποστήριζε ότι: 

"η εταιρεία μέχρι τώρα είχε την κυβέρνησητη νομοθεσία, τη βουλή, τα δικαστήρια, με τα οποία αντιμετώπιζαν όλες τις κινητοποιήσεις και τις απόψεις μας. Τώρα αυτά έχουν χαθεί κ το μόνο που έμεινε είναι να βγάλουν μπροστά τους εργαζόμενους και τις θέσεις εργασίας" .

Νομίζουμε, ότι μέσα σ΄αυτό το περιβάλλον που περιέγραψε ο κ. Ζουμπάς, ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος μαζί του, οι αποφάσεις του ΣτΕ χθες και σήμερα για το μεταλλευτικό επενδυτικό σχέδιο στη ΒΑ Χαλκιδική θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως τρόπαια επικράτησης της νομιμότητας και της δικαιοσύνης βεβαίως...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί τα άτομα είναι επαγγελματίες δημαγωγοί και στρεπτοδίκες.

Ανώνυμος είπε...

Η πολεοδομία που 3 μήνες δεν εκδίδει την άδεια δόμησης ενώ είναι νόμιμα τα πάντα δεν είναι υποκινούμενη και δεν πρέπει να λογοδοτήσουν και γι' αυτό στη δικαιοσύνη Μίχος και σια.

Ανώνυμος είπε...

Τα παχιά λόγια γιώργο μου εδώ πληρώνονται..