Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: "ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στη Μ. Παναγία την περασμένη Κυριακή.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα που αφορά το κομμάτι των ερωτήσεων των δημοσιογράφων, τις απαντήσεις που έλαβαν από τους προέδρους των σωματείων εργαζομένων αλλά και τοποθετήσεις κατοίκων.

Ακούγονται πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, τη στάση του δήμου και της πολεοδομίας σχετικά με την καθυστέρηση στην χορήγηση της άδειας του εργοστασίου εμπλουτισμού, την περαιτέρω στάση τους και φυσικά την άποψη της κοινωνίας για τη στάση της κυβέρνησης.

Αξίζει να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο. Ακούγονται αλήθειες, που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ και καταγραφεί ποτέ από κανένα ΜΜΕ μέχρι σήμερα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά λένε για το ποδόγυρο, αλλα ότι μια αριστερη κυβέρνηση θα κρυβόνταν κάτω από τον ποδόγυρό μιας βουλευτού που μισεί το μεταλλευτικό κόσμο, είναι και κάτι που δύσκολα το φαντάζεσαι.
Μεγάλη η δύναμη του ποδόγυρου!