Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε απόψε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στην απόφαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη που αποφάσισε σήμερα να ανακαλέσει την άδεια Αρχιτεκτονικής και Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές.

Ο πρωθυπουργός, στηρίζοντας την κίνηση Λαφαζάνη, είπε ότι η ανάκληση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη μετά από σοβαρές καταγγελίες που μεσολάβησαν. «Και κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να υπάρξει επανέλεγχος για το κατά πόσο στη σχετική θεώρηση έχουν τηρηθεί, από την επιχείρηση στις Σκουριές, οι κείμενες διατάξεις», είπε.

«Σκοπός μας είναι με αυτή μας την κίνηση να προασπίσουμε, με τον όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο, δύο μείζονες προτεραιότητες για την κυβέρνησή μας, το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις δήλωσε «προς πάσα κατεύθυνση: Η νέα κυβέρνησή μας εκλέχτηκε για να υπηρετήσει με ακλόνητη συνέπεια τα συμφέροντα των εργαζομένων και του ελληνικού λαού.


Εκλέχτηκε για να προασπίσει την προοδευτική παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου και ταυτόχρονα να διαφυλάξει και να αναβαθμίσει το περιβάλλον στην πατρίδα μας και τη φυσική μας κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. 

Γι' αυτό, για την κυβέρνηση οι εργαζόμενοι, η προοδευτική παραγωγική ανάπτυξη, το περιβάλλον και το δημόσιο όφελος, βρίσκονται πάνω απ΄ όποια επιχειρηματικά συμφέροντα, όσο μεγάλα και αν είναι και όσες διασυνδέσεις και αν διαθέτουν. Και αυτό ας το χωνέψουν όλοι μέσα και έξω από τη χώρα».

Αναδημοσίευση από halkidikinews.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Νομίζουμε ότι μετά και την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα για τις Σκουριές ξημέρωσε μια διαφορετική μέρα για την Ελλάδα, προς το καλύτερο πάντα!

Να μη λησμονούμε άλλωστε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι Σκουριές.
Από χθες σαν να έπαψε να ισχύει το 70% της επαχθούς δανειακής σύμβασης! Μεγάλη επιτυχία!

Καλημέρα Ελλάδα! Καλημέρα Χαλκιδική και Σκουριές. Ορεινές και παραθαλάσσιες....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΛΗΡΗΣ.Οχι για την εταιρεία και τους εργαζομένους μόνο αλλά και για το σύνολο των ενδυνάμει επενδυτών που πλέον δεν θα τολμήσουν να πλησιάσουν στην Ελλάδα.
Οπως και οι προηγούμενοι έτσι και αυτοί βιάζονται να φύγουν νύκτα.Νομίζουν ότι με τον εκφοβισμό μιάς τυχαίας και ανίσχυρης ανάκλησης μελέτης(όχι αδείας)που για τους γνώστες μηχανικούς δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, θα ικανοποιήσουν την σκληροπυρηνική βάση τους.Είμαστε ένα ακυβέρνητο καράβι με κάκιστο καπετάνιο.Μετρημένες οι ώρες τους.

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους το περιθωριακό αντιγολντ βρήκε ευήκοα ώτα σε μια κυβέρνηση και κάποιους υπουργούς για να τους πείσει ότι ένα μοντέλο ανάπτυξης, που απέτυχε παταγωδώς στα χρόνια της κρίσης που διανύουμε, όπως είναι αυτό της κάλυψης του δάσους με μπετόν για εξοχικές και τουριστικές κατοικίες, είναι παραγωγικά ισοδύναμο με μια πανάρχαια δραστηριότητα, όπως η μεταλλευτική, που παρά τον πόλεμο που δέχεται τα τελευταία χρόνια στέκεται όρθια και θα συνεχίζει να στέκεται προσφέροντας τεράστια οφέλη σε κάθε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.
Επίσης, δικαίωση και για τη βουλευτίνα Κατερίνα Ιγγλέζη, η οποία κατάφερε να πείσει κυβερνητικούς αξιωματούχους, ότι οι ανακλήσεις αδειών αυτής της επένδυσης ισοδυναμούν με το σκίσιμο των μνημονίων που κατατρώγει τις σάρκες της χώρας.
ΜΠΡΑΒΟ! ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κατά της βίας, του ακτιβισμού, του να κλείνεις δρόμους και όλα αυτά που κάποτε τα έβλεπα στα Τρίγλια, στη Λάρισα από αγρότες.
Ο Τσίπρας όμως χθές μου ανέβασε την πίεση από την οργή που με έκανε να νιώσω και να θέλω να κάνω ότι δεν έκαν ποτέ μου.
Υπερασπίζεται λέει το σύνταγμα και τους αδυνάτους και γι' αυτό έκοψαν την άδεια.

Κύριε πρωθυπουργέ έχετε ψάξει το ποιών αυτών που λέτε ότι έκαναν σοβαρές καταγγελίες;
Ξέρετε τι έχουν κάνει όλοι αυτοί στην τοπική κοινωνία; Γνωρίζετε για την εμπλοκή του παρατηρητηρίου στο σκάνδαλο του βατοπεδίου;
Αν έτσι πάτε να βγάλετε λάδι τον τσογλανισμό, την αλητεία και την τρομοκρατία που έζησε η κοινωνία μας από τους κατά τότε ετοιμαστείτε κύριε πρωθυπουργέ να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των αποφάσεων σας.
Αν νομίζετε ότι θα κάτσουμε να φάμε στο σβέρκο μας την αλητεία των κουκουλοφόρων των σκουριών είστε τέρμα γελασμένοι.
ΝΕΟΧΩΡΙ Δ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ
ΥΓ. Μαζέψτε την βουλευτίνα σας κύριε πρωθυπουργέ στη Χαλκιδική. Εκτός το ότι δε σέβεται τα εκατομμύρια που τραγάνισε ένα φεγγάρι από τα μεταλλεία για να ταίσει την οικογένεια της δε σέβεται και τον κόσμο που εργάζεται σ' αυτά. Τη μια μας λέει να πάμε να καλλιεργήσουμε χασίς, χθές μας παρομοίασε με π.....ες. Κάντε κάτι.Ο κόσμος είναι έξαλλος. Μαζέψτε την.

ΥΓ2 Εκτός από την κυβέρνηση πρέπει να γίνει και μια διαμαρτυρία για το δήμο και την αισχρή κοροιδία που έπαιξε στις πλάτες μας.

ΥΓ3 Επιτέλους δημοσιεύστε κάτι. Ούτε βρίζω, ούτε κάνω αξιολογική κρίση!

Πολίτες εδώ καιγόμαστε και εσείς ακόμη πάτε με το σταυρό στο χέρι. Ξυπνήστε

Ανώνυμος είπε...

μαζί σου 12:08 για το δήμο και πολύς κόσμός το συζητάει και θέλει να κατεβεί και στην Αθήνα και να πάει και στο δημαρχείο της λούβας. σύντομα θα υπάρξουν νέα. όλοι ενωμένοι για να γκρεμίσουμε τον οικολογικό φασισμό τους.

Ανώνυμος είπε...

Για 12:08
Το λές και θρίαμβο του χύδην σπετάκολου!