Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΤΩΡΑ - ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ

Η μεγαλειώδης διαδήλωση των εργαζομένων στις παραγωγικές Σκουριές ολοκληρώθηκε. Όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς κάποιο απρόοπτο. 

Οι 3.000 κόσμου, σύμφωνα με την αστυνομία, που αυτή τη στιγμή κάνουν πορεία προς το Χοντρό Δέντρο έστειλαν το μήνυμα τους για τον ανένδοτο αγώνα που άρχισαν, αναφορικά προάσπιση της προσωπικής και συλλογικής αξιοπρέπειας της μεταλλευτικής κοινωνίας και της αναπτυξιακής δυναμικής ολόκληρης της ΒΑ Χαλκιδικής.

Όπως πληροφορηθήκαμε μάλιστα πολλοί εργαζόμενοι σκοπεύουν να παραμείνουν στο εργοτάξιο για να περιφρουρήσουν το χώρο εργασίας τους.

Την ίδια ώρα στη Μ. Παναγία, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 400 άτομα που είναι κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας. 

Όπως έχει γίνει γνωστό με πρωτοβουλία της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνας Ιγγλέζη έγιναν προσπάθειες για να μην ανεβεί κανένας "antigold" στο εργοτάξιο σήμερα.

Οι προσπάθειες της κ. Ιγγλέζη, όπως γράφτηκε νωρίτερα και στο metalleiachalkidikis.gr έπιασαν εν μέρει τόπο, κυρίως σ΄ότι αφορά τους ντόπιους αντιδρώντες. Αυτοί που εμφανίζονται κάθετα αντίθετοι, σύμφωνα με πληροφορίες είναι "antigold" εκτός Χαλκιδικής, που έχουν καταφθάσει με 3 λεωφορεία και επιθυμούν να κάνουν πορεία προς το εργοτάξιο.

Για ό,τι νεότερο προκύψει θα σας κρατάμε ενήμερους.