Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΤΩΡΑ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΝΑΙΑΣ

Μέρα κινητοποιήσεων η σημερινή για τους μεταλλωρύχους της ΒΑ Χαλκιδικής. Από τις 9 το πρωί μεταλλωρύχοι βρίσκονται στο πρώην δημαρχείο της Αρναίας και νυν οικονομική υπηρεσία του δήμου Αριστοτέλη.

Όπως μαθαίνουμε περιμένουν την έλευση του δημάρχου Αριστοτέλη ή κάποιου αντιδημάρχου έτσι ώστε να του επιδώσουν ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας αναφορικά με τη στάση και τις κινήσεις της δημοτικής αρχής στο μεταλλευτικό ζήτημα.


Στην είσοδο του κτιρίου οι μεταλλωρύχοι έχουν τοποθετήσει και δυο πανό που γράφουν: "Κάτω τα χέρια από τα μεταλλεία" και "Κάτω τα χέρια από το ψωμί μας".

Πριν μεταβούν οι μεταλλωρύχοι στην Αρναία και πιο συγκεκριμένα στις 8:30 το πρωί συγκεντρώθηκαν στο κόμβο του Παλαιοχωρίου και από εκεί πήγαν στην Αρναία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σημερινή κινητοποίηση είναι η πρώτη από ένα ομολογουμένως μπαράζ κινητοποιήσεων που θα κορυφωθεί με την κάθοδο στις 16 Απριλίου στην Αθήνα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γραφικότητα αυτών των τοπικών επιτροπών του συριζα που σε μια νύχτα βαφτίζονται "περιβαλλοντικοί σύλλογοι" έχει χτυπήσει βαθύ κόκκινο!