Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

"ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΑΠΑΚΤΙΒ" (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ)

Όπως ανέφερε το "metalleiablog" σε ανάρτηση του νέο κώλυμα πρόβαλε μέσω τηλεφώνου αυτή τη φορά (και όχι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως πριν 3 εβδομάδες) το ΥΠΑΠΕΝ προς το δασαρχείο Αρναίας για τις υλοτομικές εργασίες στις Σκουριές, για τις οποίες μόλις την περασμένη Πέμπτη με ανακοίνωση του ανέφερε πως κακώς τις είχε ανακαλέσει αρχικά...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης αυτή τη φορά επικαλέστηκε μια προσφυγή που εκκρεμεί στο ΣτΕ για τις εργασίες στο ρέμα Καρατζά και Λοτσάνικο και γι' αυτό το λόγο κρίθηκε εκ νέου σκόπιμο να γίνει τηλεφωνική ανάκληση των υλοτομικών εργασιών.


Αναμφίβολα, "η γελοιότητα δε σκοτώνει", όπως λέει και μια γαλλική παροιμία σίγουρα όμως τέτοιες ενέργειες όταν εκπορεύονται από την επίσημη πολιτεία προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τη σοβαρότητα των ανθρώπων που ασκούν διοίκηση.

Αυτή η κατάσταση του "άλλα λέω την Παρασκεύη και τα οποία ξελέω τη Δευτέρα", επειδή στο μεσοδιάστημα τα υπουργικά στελέχη δέχονται σκληρή κριτική και υποδείξεις μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης από τους δικτυωμένους "οικολόγους" ακτιβιστές, νομίζουμε ότι πέρα από την αγανάκτηση που προκαλεί στους εργαζόμενους, αποκαλύπτει και την τεράστια αδυναμία του συγκεκριμένου υπουργείου ειδικότερα και της κυβέρνησης γενικότερα να πείσει από την κοινωνία στο σύνολο της μέχρι και τον απλό πολίτη, ότι είναι σε θέση να τηρήσει το πνεύμα και το γράμμα του νόμου.

Θα μπορούσε κάλλιστα το συγκεκριμένο υπουργείο να μετονομαστεί σε "ΥΠΑΠΑΚΤΙΒ", δηλ, "υπουργείο αποανάπτυξης και ακτιβισμού", όπου νόμος που θα εφαρμόζει θα είναι η δοξασία και η εμμονή του πάσα ένα οικολόγου αποαναπτυξιολόγου ακτιβιστή ...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί κοροιδεύουν ολοκληρη Ευρώπη Σε σας θα σταματήσουν?Ήρθε η ώρα για να αποδείξετε και να ξεμπροστιάσετε τους εθνοσωτήρες της ψευτοοικολογίας της ξεδιαντροπιάς και της αριστερής θέσης για απολύσεις και ανεργία,ότι οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ της γής μας μπορούν να την προστατεύουν δουλεύοντας.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι η υπόσχεσή σας κύριε Τιρώνη και Λφαζάνη ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανεβαίνατε στις Σκουριές για να δείτε την κατάσταση από κοντά και μετά θα αποφασίσετε??
Έχετε καταργήσει το κράτος, τους νόμους και στο τέλος θα καταστρέψετε την Ελλάδα!! Τότε για μας θα είναι αργά, ενώ κάτι αγοράκια τύπου Βαρουφάκη και Τσακαλώτου, θα την κάνουνε για Αμερική για να δίνουν συνεντεύξεις τονίζοντας τον αριστερισμό τους χωρίς γραβάτα (δεν είναι πρέπον για σας τους κομμουνιστές) και με τα πουκάμισα απόξω, τρώγοντας τα λεφτά που έχουν επενδυσει στις πολυεθνικές που στην Ελλάδα όμως πρέπει να κλείσουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένη αποστολή. Τη διάλυση της Ελλάδας. Πρεμιέρα κάνει από τις Σκουριές!

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβουμε δηλαδή εάν ο κάθε προβληματικός οικολόγος καθημερινά και αδιαλείπτως καταθέτει και μία προσφυγή στο ΣτΕ , πότε θα τελείωσει η ιστορία αυτή? Οι γύρω του υπουργού και υφυπουργού , γραμματείς και διευθυντές τμημάτων τι κάνουν γιατί δεν κοιτούν να τους προστατεύσουν από τέτοιες άστοχες ενέργειες και τους αφήνουν να εκτείθενται στα μάτια όλων μας?
Απίθανος ερασιτεχνισμός συνοδευόμενος από μνησικακία.
Εκείνο το αριστερό πιασάρικο σλόγκαν 'Νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη' ήδη ξεχάστηκε από την αριστερή αυτή κυβέρνηση!
Μένει να δούμε ποιός θα πληρώσει στο τέλος το μάρμαρο.

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το τσίρκο που βλέπουμε θα το πληρώσουμε σύντομα πολύ ακριβά!
Ξυπνάτε χωριανοί πριν να έρθει το αργά.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά αριστερά και σταλινικά!
Σε όποιον δεν αρέσει τα μπογαλάκια του και δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

υπουργείο αποανάπτυξης, προπαπαγάνδας, ακτιβισμού και υστερικών ανθρώπων ΥΠ.Α.ΠΡΟ.ΑΚΤΙΒ.ΥΣ.Α αυτός είναι ο σωστός τίτλος του απαιχτου υπουργείου που παίζει με τις ζωές και τις οικογένειες μας!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά φασιστερά και ξάστερα!
Όμως ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Τα μεταλλεία δεν κλείνουν. Αν πάνε να το κάνουν αυτό, υπέγραψαν και το τέλος της κυβέρνησης τους.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δε θα προλάβουν να κάνουν. Καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος.

Ανώνυμος είπε...

αχ νεο-δημοκρατακια μου αρεσει να σας βλεπω να χτυπιεστε...

Ανώνυμος είπε...

@2:35ΜΜ
Εσείς σπρώχνετε τον κόσμο στη Νέα Δημοκρατία και εσείς οι ίδιοι έχετε κάνει τον κόσμο antiantigold και antiσυριζα.
Τα καταφέρατε μια χαρά!

Ανώνυμος είπε...

Νόμος δεν είναι το δίκιο της αρπαχτής!

Ανώνυμος είπε...

Ποιάς αρπαχτής 11:53;
Αυτής που έχετε κάνει κανόνα ζωής εσείς οι παρασΙτιτικοί του δημόσιου τομέα και των ΜΚΟ; Που έχετε μάθει να ζείτε να τρώτε και να πίνετε σε βάρος των υπολοίπων που δουλεύουν στο ιδιωτικό τομέα και το ελεύθερο επάγγελμα;
Χαρείτε όσο μπορείτε. Λίγα τα ψωμάκια σας.