Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

"ΣΚΟΥΡΙΕΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ" (Φωτογραφίες)

Αυτή ήταν η απάντηση - μήνυμα που έδωσαν αλλά και έστειλαν ταυτόχρονα σ΄όλη την Ελλάδα οι κάτοικοι της Αρναίας και φίλαθλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα σε κάποιους ασεβείς επισκέπτες της πόλης τους επί τη ευκαιρία της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της football league 2.

Ένα άκρως πολιτισμένο μήνυμα που γράφτηκε σε πανό και τοποθετήθηκε στα κάγκελα του δημοτικού σταδίου της Αρναίας απέναντι σε δήθεν οικολόγους που έχουν παρεισφρήσει σε ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να προκαλέσουν οικογενειάρχες και παραγωγικούς συντοπίτες καταστρέφοντας περιουσίες και λερώνοντας τοίχους και άλλους χώρους με τα ρυπαρά αντιμεταλλευτικά συνθήματα τους.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook είναι δηλωτικές του επιπέδου αυτών των ατόμων, που έχουν αναγάγει σε "κατόρθωμα" τέτοιου τύπου αθλιότητες.


Ανάλογες ρυπαντικά επεισόδια αντιμετώπισαν και καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο, που είδαν οι βιτρίνες τους βαμμένες με κόκκινες μπογιές και συνθήματα, επειδή τα καταστήματα τους είναι κοσμηματοπωλεία...!


Ο "antigold" πολιτισμός και η κινηματική... δημοκρατία τους σε κατάσταση αναλαμπής.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σταγονίδια του anti φασισμού δεν σταματάνε πουθενά το καταστροφικό έργο τους γιατί είναι χουλιγκανίστικο κίνημα.

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν κόμματα και πολιτικοί να είναι αβανταδόροι σε τέτοιους αλήτες; Τόσο πολύ έχει πέσει έχει κατρακυλήσει η πολιτική ηθική στην ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική και πολύ "ενωτική" η στάση της δημοτικής αρχής του Αριστοτέλη και προσωπικά του Γιάννη Μίχου. Έχουν περάσει 30 και βάλε ώρες από την επιδρομή των antigold βαρβάρων από την Αρναία και ακόμη δεν έχει βγεί μια ανακοίνωση καταδίκης. Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να βγάλει ανακοίνωση καταδικαστική ο δήμος;Μετά ποιος θα έρχεται για να "φουσκώνει" τις πορείες τους στο χοντρό δέντρο; Οι μπαχαλόνταήδες είναι η πατερίτσα τους. Χωρίς αυτούς ξόφλησαν.
Ο δήμος αργά η γρήγορα θα χωριστεί.Τα τέσσερα χωριά της προ άθω μόνα τους και όλοι άλλοι μαζί. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Για να ηρεμήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ρε Γιώργο να τα γράψεις αλλά όχι το ένα καπάκι με τ άλλο θα μας καταλάβουν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ!!!