Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αντιπροσωπία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής συνάντησε χθες τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο Αντώνης Σαμαράς συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα κατέγραψε και τους υποσχέθηκε ότι και θεσμικά ως αξιωματική αντιπολίτευση θα έχουν την υποστήριξή του.

Η συνάντηση των εργαζομένων απασχόλησε και την εφημερίδα "Αυγή". Τον απόλυτα εμπαθή τρόπο της μπορείτε να τον διαβάσετε στο www.metalleiachalkidikis.gr, που είναι και η πηγή αυτής της αναρτήσεως μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Σαμαράς δεν στήριξε όταν ήταν στα πράγματα τους μεταλλωρύχους, αλλά και την επένδυση. Τώρα τι κάνει; Θα κάνει ότι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση;
Χλωμό.
Τη λύση στο πρόβλημα μας θα τη δώσουμε εμείς χωρίς κομματικά καπέλα και τις γνωστές αηδίες αλά ΣΥΡΙΖΑ που δίχασαν την κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:18μμ
Δυστυχώς σ' αυτή τη χώρα που ζούμε μόνο με κόμματα μπορείς να ακουστείς.
Ποιός θα φέρει το θέμα μας στη βουλή η Ιγγλέζη, ο Βαγιωνάς ή ο Δριβελέγκας;
Εδω γυρνάει μέσα στην Ιερισσό γνωστή σοσού και λέει οτι ο Λαφαζάνης τους υποσχέθηκε ότι στις 2 Απριλίου κλείνει το μεταλλείο. "Θα τους κάνω να σκάσουν" λέει ο Λαφαζανης.
Επομένως δεν είναι η ώρα για ιδεολογικούς και υπαρξιακούς στοχασμούς. Πρέπει να σταματήσουμε τα σχέδια τους και θα τα σταματήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λένε... Ας λένε...
ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ.