Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξω από τα δόντια τα είπε ο διευθύνων σύμβουλος της "Ελληνικός Χρυσός" στον τηλεοπτικό σταθμό "Βεργίνα" και την εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα".

Μίλησε για τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες σ' ολόκληρο το φάσμα έκτασης της "antigold" προπαγάνδας. Από τα ζητήματα του κυανίου, του αρσενικού της δήθεν μόλυνσης των νερών και της θάλασσας του Στρατωνίου, τη μέθοδο της ακαριαίας τήξης  (flash smelting) που είναι να χρησιμοποιηθεί στην μεταλλουργία και κατά αυτούς "δεν υπάρχει" ή είναι "φάντασμα" και "απάτη".
Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναρωτήθηκε γιατί δεν έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα σε κάποια επιστημονικά περιοδικά οι αντιμεταλλευτικές επιστημονικές απόψεις επί της ΜΠΕ του έργου  και παραμένουν σε φιλολογικό επίπεδο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι όλα αυτά τα θέματα πρέπει να τεθούν επί τάπητος κάποια στιγμή σ' ένα επιστημονικό τραπέζι διαλόγου.   
Δείτε ένα μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό απόσπασμα της εκπομπής όπως δημοσιεύτηκε στους "Εργολήπτες Χαλκιδικής".



Ακολουθεί ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων επιφανείας μεταλλείων Κασσάνδρας Γιώργος Χατζής.

3 σχόλια:

maro είπε...

επρεπε ο κ. Θεοδωρακοπουλοσ να μιλησει καιρο τωρα ποτε δεν ειναι αργα να ξεκινησουμε αγωνα για τα θετικα τησ εξορυξησ πρεπει να πατησουμε την δησφημιση που μασ εχει πατησει να δειξουμε και φωτογραφιες απο τα εργα τα φυτωρια που εχουν γινει ωσ τωρα δεν θα σταματησει αλλιωσ αυτο

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου 11:30, αλλά οι λαλίστατοι anti έχουν εξαφανιστεί. Δεν πάνε και δε βγαίνουν πουθενά. Αφήνουν την Ιγγλέζη μόνη της να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος που οι αντί έχουν εξαφανιστεί είναι κάτι δίκες που πλησιάζουν. Αυτοί που δικάζονται θα ζητήσουν εξηγήσεις για το μπλέξιμο που τους έβαλε το τώρα κυβερνών κόμμα. Και σίγουρα δεν θα τους αρέσει η απάντηση που θα πάρουν.