Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕ: "ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ"

Αυτή είναι η απάντηση του προέδρου σωματείου επιφανείας Γιώργου Χατζή στα όσα ισχυρίστηκε νωρίτερα ο αντιδήμαρχος Αρναίας Χαράλαμπος Λαζαρίδης στο ΑΠΕ περί "αδυναμίας λήψης του ψηφίσματος των εργαζομένων εξαιτίας του κλίματος έντασης που προκάλεσαν".

Επίσης, ο  πρόεδρος του σωματείου επιφανείας σε δική του δήλωση προς το ΑΠΕ τόνισε, ότι το ψήφισμα δόθηκε με αριθμό πρωτοκόλλου στον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης, που δεν είναι άλλος από τον κ. Γιώργο Κωτάκη.

Η δήλωση του Γιώργου Χατζή στο ΑΠΕ έχει ως εξής:

«Απαντώντας σε όσα διαρρέει στον τύπο ο κ. Λαζαρίδης για την σημερινή μας κινητοποίηση οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια:

1. Ήταν μια ειρηνική κινητοποίηση. Δεν επιτεθήκαμε σε κανένα να και δεν «ενοχλήσαμε» ούτε έναν εργαζόμενο στον Δήμο
2. Το ψήφισμά μας το έλαβε η Δημοτική αρχή και αυτό οφείλει να το πει γιατί έχουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου
3. Απαιτούμε από τους αντιδημάρχους και τον Δήμαρχο, αντί να μιλούν για μας, αντί να κρύβονται και να μας αποφεύγουν, να συνομιλούν μαζί μας, όπως και οφείλουν ως Δημοτική αρχή όλων των δημοτών» 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα και όλα ρε Χατζή. Εσείς δεν ήσασταν που σε παλιότερη ανακοίνωση ζητούσατε από το δήμαρχο να κάτσει στα αυγά του;
Τώρα το θέλετε συνομιλητη;
Καταλήξετε στο τι θέλετε. Α! το δημαρχείο δεν είναι στην Αρναία είναι στην Ιερισσό. Δεν το μάθατε ακόμη;

Ανώνυμος είπε...

Στον 4:36 μμ
Αν κάθονταν στα αυγά τους δε θα ασχολούνταν κανείς μαζί τους.
Δε γινεται όμως να πηγαίνουν στο Λαφαζάνη για να βρούν "όπλα" και μεις να τους χαζεύουμε.
Να εξηγηθούν για να χωρίσουμε τα τσανάκια μας. Μόνοι τους και μόνοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Μίχοι-Ζουμπάδες-Λαζαρίδηδες έρχονται και παρέρχονται ανά 5ετία ίσως και όπως το πάνε θα γραφτούν στα μαύρα κατάστιχα της δημοτικής ιστορίας του ευρύτερου Δήμου Αριστοτέλη σαν πρωταγωνιστές της ολοκληρωτικής διάσπασης σε δηθενσυριζαίους(που εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούν να ξεφύγουν) και σε εργαζομένους στα πλέον αρχαία μεταλλεία στην Ελλάδα.Νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι με συνεχής υπεκφυγές και παντελή απουσία από την επίλυση προβλημάτων δημοτών που δεν προσκύνησαν τους ψευτοοικολόγους με τις περιορισμένης ευθύνης επικίνδυνες (κου-κου-ρούκου)νοοτροπίες.

ΟΒΕΛΙΞ

ΥΣ.Οι ψευτοοικολόγοι άραγε πως θα αντιδράσουν στην επικείμενη επανασύσταση του Α.Τ. Ιερισσού?Θα κοιμούνται πιό ήσυχοι ή θα φοβούνται γιά τυχόν 'ατυχήματα' εν'όψει δικαστικών αγώνων?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κατηγορείται την δημοτική αρχή; Μέχρι τώρα έχουν παρουσιάσει μεγάλο έργο. Έκλεισαν τα σχολεία 2 ημέρες λόγο καιρού

Ανώνυμος είπε...

ΟΒΕΛΙΞ

δήθεν συριζαιοι, ψευτοοικολόγοι και χίλια άλλα επίθετα.
ο μόνος γνήσιος κουκουρουκου τελικά είσαι εσύ
να είσαι προετοιμασμένος λοιπόν κύριε κουκουρουκου γιατί αυτή η δημοτική αρχή θα στείλει την Eldorado πίσω στον Καναδά ότι και αν λες εσύ και ……το βελόνι

Υ.Γ. ένας τουριστικός τόπος δεν μπορεί να μην έχει αστυνομικό τμήμα.
Θα το δεχτούμε με χαρά γιατί με το κλείσιμο των μεταλλείων θα έχουμε αύξηση του τουρισμού με ότι σημαίνει αυτό σε θέσεις εργασίας αλλά και για την ασφάλεια του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά το δημαρχείο και η έδρα είναι στην Ιερισσο.Μήπως όμως έχει μεταφερθεί όχι στα όρια του δήμου αλλά στον Πολύγυρο?Γιατι ο δήμαρχος σας εκεί δίνει τα ραντεβού.Ο Πάχτας έκανε γραφείο στο δημαρχείο στην Ιστορική έδρα,δεν ξενητεύτηκε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας πείραξε κανείς τον τουρισμό σας.Να τον έχετε να τον χαίρεστε.Άλλωστε ο τουρισμός σας είμασταν εμείς.Σας έμειναν μόνο κάτι μπατιροτουρίστες να κυκλοφορούν.Δικαίωμα σας να δέχεστε όποιον θέλετε.Να μας αφήσετε στην ησυχία και στη δουλειά μας ζητάμε.

Ανώνυμος είπε...

Το καταλάβαμε πως αυτή η δημοτική αρχή εκλέχτηκε μόνο για να κλείσει τα μεταλλεία.Το έργο της είναι ανύπαρκτο.
Μόνο κανά δυό μπράτμοι,γυρίζουν με τα λεφτά που μαζεύουν απο τους δημότες όλους, στα βαλκάνια για να σας φέρουν τουρίστες.