Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ (ΥΠΑΠΑΚΤΙΒ) ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ... (?)

Το ΥΠΑΠΑΚΤΙΒ (κατά κόσμον ΥΠΑΠΕΝ) με σημερινό έγγραφο του προς το γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης ενημέρωσε πως επειδή επίκειται η ολοκλήρωση του συνολικού ελέγχου της νομιμότητας των πρωτοκόλλων υλοτόμησης θα πρέπει να σταματήσουν οι εργασίες στις Σκουριές μέχρι να αποσταλεί το πόρισμα...

Το αν είναι σοβαρή η διοίκηση που ασκείται από τους αξιωματούχους του εν λόγω υπουργείου θεωρούμε πως είναι περιττό να την σχολιάσουμε.

Υπενθυμίζουμε μόνο την ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη 11 Μαρτίου για το ίδιο ζήτημα και αφήνουμε σε εσάς φίλοι αναγνώστες τις κρίσεις, τα σχόλια και τα συμπεράσματα.

Σίγουρα, η κυβίστηση σε πολιτικό επίπεδο βρήκε νέους εκφραστές και υπερασπιστές. Πολύ σοβαρούς... Όχι αστεία!

Πως να μην ανησυχούν οι εργαζόμενοι μετά από τέτοιες ενέργειες;






3 σχόλια:

ΖΗΜΙΑΡΟΓΑΤΟΣ είπε...

Η υπογραφή είναι του Υπουργού ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σεφερλής ξέρει γι' αυτό τον υπουργό;
Πάπαδες θα γράψει αν μάθει το έργο του οικολόγου Τσιρώνη

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα? Δεν αντιλαμβάνονται την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί διεθνώς πλέον εναντίον της χώρας μας με τον ερασιτεχνισμό που τους διακρίνει σε όλα τα επίπεδα? Είναι αυτός τρόπος διοίκησης? Οι κωλοτούμπες πάνε σύννεφο με αστείες δικαιολογίες αλλαγής ειλημμένων αποφάσεων. Μέχρι τώρα χαρακτηριζόντουσαν γραφικοί αλλά τώρα άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι γιά το μέλλον μας.

ΟΒΕΛΙΞ