Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επισκέφτηκε την Δευτέρα τα εργοτάξια των μεταλλείων Κασσάνδρας.

Τις εντυπώσεις που σχημάτισε από την επίσκεψη του αλλά και τη συνολική άποψη του αναφορικά με το ζήτημα των μεταλλείων τις δημοσιοποίησε στο δελτίο ειδήσεων του Super Tv.

Είναι γεγονός, ότι  ο συγκεκριμένος πολιτικός προέβλεψε πριν από μια εικοσαετία την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα εξαιτίας των γνωστών παθογενειών που καμία κυβέρνηση δε μπόρεσε να αντιμετωπίσει ριζικά και αποτελεσματικά.

Η δική μας άποψη είναι, ότι οι θέσεις του είναι απόλυτα ισορροπημένες τουλάχιστον ως προς το μεταλλευτικό ζήτημα και όσοι δεν τις άκουσαν μπορούν να τις ακούσουν στο βίντεο που ακολουθεί διάρκειας 9 λεπτών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε θηρία!!!
Επιστρατεύσατε μέχρι και τον Λεβέντη.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από σας???

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λεει !!! Ιδαμε και τους εξυπνους πως καταντισανε την Ελλαδα μας
Ανθρωπους σαν το Λεβεντη αν ειχαμε στη βουλη δεν φταναμε στην καταστρωφη.!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν το επιστράτευσε 3:58μμ Εκείνος το ήθελε.Δεν είναι από εκείνος τους πολιτικούς που μπορείς να επιστρατεύσεις.Το έχει αποδείξει η πορεία του και ο πόλεμος που έχει δεχτεί.
Ας μη μιλήσουμε για επιστρατεύσεις και τι καρυδιάς καρύδι έχει κουβαλήσει στη Χαλκιδική.Κανείς δε σας παίρνει τα πρωτεία στις επιστρατεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

3.58 σε τι διαφωνείς ακριβώς από αυτά που είπε;

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που μίλησε για τους προμηθευτές.ΜΟΝΟ οι εταιρίες είναι 1.500,βάλε εργαζομένους εκεί συν τις οικογένειες τους.Η εταιρία ούτε που σκέφτηκε να προβάλλει αυτό το θέμα.Το μόνο που έβλεπε τόσο καιρό,είναι χορηγίες,δωράκια και προσλήψεις κολλητών.

Ανώνυμος είπε...

@7:23μμ
Αυτό δεν ειναι θέμα της εταιρείας. Αυτό είναι θέμα των ίδιων των προμηθευτών και των μεσέων επιχειρηματιών οι οποίοι πρέπει και αυτοί να βγουν μπροστά και να πουν τι όφελος έχουν όλα αυτά τα χρόνια της επένδυσης και τι σημαίνει για την περιοχή αν χαθεί αυτή η επένδυση.
Επίσης, θα ταίριαζε ένα ύφος σαν το δικό σου αν η εταιρεία όλους αυτούς τους άφηνε απλήρωτους, κάτι που μάλλον δε συμβαίνει.Αν συνέβαινε θα της είχαν κρεμάσει κουδούνια.