Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΦΑΠΑΚΤΙΒ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!

Ο Υφ. Αποανάπτυξης και Ακτιβισμού ξεκινάει αύριο τριήμερο ταξίδι στη Μακεδονία, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη για το ΧΥΤΑ Μαυροράχης, τις Σέρρες για τη χωροθέτηση του αγωγού ΤΑΡ, όπως επίσης τη Δράμα και την Καβάλα για ένα συνέδριο που διοργανώνει το τοπικό ΤΕΙ με θέμα τα δάση.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΥΦΑΠΑΚΤΙΒ Γιάννης Τσιρώνης δεν θα επισκεφτεί τις Σκουριές για τις οποίες ισχυριζόταν πριν από 3 εβδομάδες σε τηλεοπτικό σταθμό της Χαλκιδικής, ότι ήθελε πολύ να τις επισκεφτεί για να αποκτήσει προσωπική άποψη, "αφού τα τοπογραφικά σημειώματα που είχε στα χέρια του είναι ψυχρά...", όπως έλεγε χαρακτηριστικά.


Προφανώς, και δεν υπάρχει λόγος καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου όλα γίνονται νόμιμα στις Σκουριές, σ' ότι αφορά τις υλοτομικές εργασίες που είναι το κύριο μέλημα των πρώτων 47 ημερών του κ. Τσιρώνη στο υπουργείο.

Ας γίνει μια άλλη φορά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υπουργείου.

Το προγραμματισμένο τριήμερο ταξίδι του στην Βόρεια Ελλάδα ξεκινά αύριο ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

 Επίκεντρο του ταξιδιού θα αποτελέσει η επίσκεψη στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, προκειμένου ο Υπουργός Αναπληρωτής, μετά τη συνάντηση που είχε με τους αρμόδιους φορείς, να έχει ιδία άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

 Αύριο το απόγευμα, με ενδιάμεσο σταθμό λίγων ωρών στην Βοιωτία (Θήβα και Λιβαδειά), ο Γιάννης Τσιρώνης θα αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη όπου θα συναντήσει αιρετούς, εκπροσώπους φορέων και συλλογικότητες πολιτών στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Μεθαύριο θα επισκεφθεί τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, και τις Σέρρες όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη Δημάρχων για την χωροθέτηση του Αγωγού ΤΑΡ.

Επόμενοι σταθμοί του ταξιδιού η Δράμα και η Καβάλα όπου ο Υπουργός Αναπληρωτής θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Περιφέρειας και του αγροτικού κινήματος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει στο συνέδριο που διοργανώνεται από το ΤΕΙ Καβάλας με θέμα τα δάση.


 Σε κάθε προορισμό του ο κ. Γιάννης Τσιρώνης θα έχει παράλληλες συναντήσεις με αντιπροσωπείες των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν να μύρισε οικολογική λεβεντιά ή είναι ιδέα μου;
Αν αφήσουμε αυτούς τους τύπους που δεν έχουν το κουράγιο να έρθουν να μας κοιτάξουν κατά πρόσωπο να μας κλείσουν τα σπίτια θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Ανώνυμος είπε...

Θα ερθει ο Τσιρώνης. Ινκόγκνιτο με την πορεία των αντιγκολντ. Μόνο έτσι μπορεί να αποκτήσει σωστή εικόνα για την επένδυση.

Ανώνυμος είπε...

Αν τα τοπογραφικά του φαίνονται ψυχρά ας δοκιμάσει να τα μελετήσει με διπλό κασκόλ (αλά Μπαρουφάκη) μήπως τα εμπεδώσει καλύτερα , ο χημικός μας.

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,μήπως συνειδητά τους αφήνετε να σας δουλεύουν,ή δεν καταλαβαίνετε?
Κατά την γνώμη μου και τα δύο είναι πολύ επικίνδυνα.