Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BULLYING ENANTION ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πάρα πολλοί είδαν αλλά και πάρα πολλοί δεν είδαν την εκπομπή της περασμένης Τετάρτης, που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό "Extra".

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπομπής ακούστηκαν οι καταγγελίες του προέδρου του σωματείου εργαζομένων επιφανείας μεταλλείων Κασσάνδρας Γιώργου Χατζή για τα κρούσματα εκφοβισμού που σημειώθηκαν εναντίον παιδιών μεταλλωρύχων σε σχολεία της Ιερισσού κατά το πρόσφατο παρελθόν.Η

Η καταγγελία του Γιώργου Χατζή προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της βουλεύτριας Χαλκιδικής Κατερίνας Ιγγλέζη, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξαν τέτοια κρούσματα εκφοβισμού και ότι δεν έφυγαν όλα τα παιδιά του Στρατωνίου από τα σχολεία της Ιερισσού εξαιτίας τέτοιων καταστάσεων.

Λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κυριάκος Βελόπουλος αποκάλυψε ότι το τηλεφωνικό κέντρο κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα κατοίκων της περιοχής που έκαναν λόγο για 28 παιδιά που αναγκάστηκαν οι γονείς τους να τα πάρουν από τα σχολεία της Ιερισσού και να τα πάνε στην Αρναία λόγω του bullying.

Η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα σε πάρα πολλά σημεία της, καθώς ακούστηκαν και άλλες αλήθειες σε θέματα που αφορούν το κομμάτι της επένδυσης.

Ακολουθεί το βίντεο. Οι καταγγελίες του Γιώργου Χατζή και τα όσα επακολούθησαν είναι από το 5ο λεπτό και μετά.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να καταγραφούν άμεσα όλα τα περιστατικά βίας,βανδαλισμών,απειλών και δολιοφθοράς που έχουν γίνει σε βάρος των εργαζομένων,σε αυτοκίνητα,καταστήματα κ.λ.π. να καταγραφούν επίσης όλα τα περιστατικά των παιδιών και οικογενειών που εκδιώχθηκαν από την Ιερισσό και να συμπληρωθεί ένας φάκελος ο οποίος θα αποσταλεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Πρέπει να ξεκινήσει ένας αγώνας Αλήθειας ενάντια στη βία της υποκρισίας.