Τρίτη 14 Απριλίου 2015

"ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ?"

Το ερώτημα αυτό, μεταξύ άλλων, τέθηκε σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αντέννα με αφορμή την επιμορφωτική διάλεξη που κλήθηκε να δώσει στο υπό κατάληψη Πανεπιστήμιο Αθηνών δικηγόρος που υπερασπίζεται άτομα που κατηγορούνται για διάφορα ποινικά αδικήματα σε σχέση με τις Σκουριές.

Η διάλεξη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντέννα είχε τίτλο: "η διασταλτική ερμηνεία της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας" και προκάλεσε αίσθηση η εν λόγω είδηση στο άκουσμα της, όπως και τα ερωτήματα που διατυπώθηκαν στο δελτίο.

Καίρια ερωτήματα τα οποία η δημοσιογραφική έρευνα οφείλει να φέρει τις απαντήσεις τους στο φως, αν την απασχολούν πραγματικά και όχι επιφανειακά. 

Πάντως, όσοι μέχρι χθες χλεύαζαν τους Μαδεμοχωρίτες αλλά και την αφίσα που βγήκε για τη μεγαλειώδη κάθοδο και πορεία στο κέντρο της Αθήνας στις 16 Απριλίου με κεντρικό τίτλο: "Οι πραγματικοί κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής κορυφώνουμε τον αγώνα μας, όλοι μαζί θα νικήσουμε" μετά και απ' αυτό το γεγονός, ας ξανασκεφτούν για το εάν και κατά πόσον είναι τελικά σωστά ενημερωμένοι για ότι έχουν ακούσει για το μεταλλευτικό ζήτημα των Σκουριών.

Το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ είναι ΕΔΩ και είναι το πρώτο θέμα που πρόβαλε το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα. Για την επίμαχη διάλεξη η αναφορά γίνεται στο 04΄:10".


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σωστά μεθοδευμένη παραπληροφόρηση σύμφωνη με τα γνωστά συριζικά ήθη 'το ψάρι - κρέας' όπως και 'δημιουργική ασάφεια' αποσκοπούν στην δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων. Αυτό βέβαια είναι γενικότερο και εντάσσεται στο κλίμα της προσχεδιασμένης ανασφάλειας που η αριστερή κυβέρνηση θέλει να μας επιβάλλει ως τρόπο ζωής ώστε να παραιτηθούμε αγανακτισμένοι από στοιχειώδεις απαιτήσεις της ζωής μας. Οι χαμένοι είναι αυτοί που ακολουθούν αυτό το δόγμα μη έχοντας πραγματικό όραμα για το μέλλον τους. Δεν μας νοιάζει. Μόνο ενωμένοι και με αυτοπεποίθηση θα νικήσουμε τους μπαχαλο-οικολόγους του τίποτα.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

βελόνι βλέπω θα πας στην πορεία...